S. O. S mit csinaljak?
17:23-as! Elgurult a gyógyszered? Fejezd már be!
Kérdező! A sebeket fertőtlenítsd le, ha mély, akkor irány a doki, mert varrni kell. Ha felületi, akkor meg hagyd, esetleg kenj rá kék lukács kenőcsöt. Ha megszáradt a teteje a sebnek, akkor mehet rá körömvirág krém vagy sudocream, esetleg bepanthen.
Miért furcsa? Egy kutyát megölni 1 mp, ha jó helyen fog rá a másik.
És semmi nonszensz nicns benne. Hogy az agaras példánál maradjunk: ismerősöm agara baromira domináns. Intézett már el bullterriert (vinni kelett dokihoz), rotit, kanári szigetekit, boxert, roti-nj mixet, soroljam még?
17:30 igen ÉN IS EZT MONDOM, de hát mások nem értenek meg (-.-)És szerintem sem mindegy Ki támadott.
ma 17:27 Nem gurult el a gyógyszerem, csak vannak kérdések AMIKET A KÉRDEZŐNEK TETTEM FEL!!, NEM NEKED AKI OTT SEM VOLT, NEM IS A TE KUTYÁD VOLT, úgyhogy ne te válaszolj már KÉRDEZŐ helyett légy szíves.
NE te magyarázkodj a szétszórt kérdező miatt.
NA MEG
-Intézett már el bullterriert (vinni kelett -ez 2L- dokihoz), rotit, kanári szigetekit, boxert, roti-nj mixet, soroljam még?- Inkább ne , nem vagyok kíváncsi az ismerősöd kutyaviadalaira. És ha ezt most büszkeségből írtad le, szégyelld magad, meg az ismerősöd is...
Nem, nem büszkeségből. Hanem h mire képes egy "kis, vékony" kutya.
És MINDEGY ki támadott. Hidd el. Teljesen mindegy. Csak te akadsz fenn ezen.
Akkor itt mi a NEM MINDEGY ?
Világosítsd fel a buta elmém, !
Az a nem mindegy, h a kérdező kutyája ment át a szomszédba, vagy a szomszédé ment át a kérdezőhöz. Mivel erre megvan a válasz, így le is zárhatjuk az értelmetlen vitát.
A kérdező amúgy jogosan kérhetné a kutyája orvosi számlájának az összegét a szomszédtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!