S. O. S mit csinaljak?
Nem, nem egészen mindegy, hogy ki támadt. Vagy ha neked mindegy az a 100ezer forint, akkor mindegy ki támadt...
Plusz, ha annyira mindegy ,akkor nem kellene beleírnod a kérdésbe, ill. a magyarázatba, hogy a szomszéd 100ezer ft-os kutyája megtámadta a tiedet, miközben azt se tudod mi történt, csak a végeredményt.
ROHADTUL MINDEGY, H KIÉ A KERÍTÉS! Jegyezzétek már meg!!!!
1998. évi. XXVIII. tv (Állatévdelmi tv)
5. § (1) Az állattartó gondoskodni köteles az állat megfelelő és biztonságos elhelyezéséről, szakszerű gondozásáról, szökésének megakadályozásáról.
Lehet az atyaúristené is a kerítés, ha kutyám van, NEKEM kell megakadályoznom, h kijusson a területemről!
Már ne is haragudj Little Red!
De itt van pl. a mi szomszédunk. Van két idióta kisgyereke, nevelve nincsenek, állandóan az utcán vannak és volt rá példa, hogy átnyúlt hozzánk. Azóta van egy domináns fajtájú kutyánk, na már most, ha átnyúlna a gyerek, valszeg megharapná. Szerinted ott ki lenne a hibás???? Én vagy a hülye szülő, aki nem szól rá a gyerekére???????????? Az ő felőli kerítés is rossz, simán átfér a kutya feje. Én úgy vagyok vele, hogy az ő kerítése, neki kellene, hogy fontos legyen, hogy a gyereke biztonságban legyen, csinálja meg a kerítést! Majd én fogok rá 100ezreket költeni? Ha meg megmérgeznék a kutyámat, akkor elbúcsúzhatnának a gyerekeiktől...
Ott is a szülő (ha kinn van a tábla a kapun, h a kutya harap vagy ilyesmi, mivel előírás, h kinn kell lennie). Jobb ha tőlem tudod.
Majd szólj akkor, ha annyira otthon vagy az állatvédelmi jogban, mint én.
Amúgy meg ha a kutyád feje átfér a kerítésen a szomszéd felé, akkor meg neked kell megcsináltatni, ha tetszik, ha nem. mivel a te kutyád jut át, és nem fordítva.
Ha a te kutyád átlóg és úgy harapja meg a kölköt, akkor te leszel a hibás. Ha a gyerek nyúl át és úgy, akkor meg a szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!