S. O. S mit csinaljak?
ma 17:08 Ott a pont.
A kérdező egy tudatlan ember, itt csinálja a fesztivált.
NEKED CSAK AZ A GONDOD kérdező, hogy most fizetned kell -e vagy sem , szerintem téged csak ez ZAVAR, HAJT.!!
És Nagyon nem az , hogy felmérd a helyzetet.
Neked csak a kis pénzed számít, miközben a kutyád, aki nagyon jól nevelt, kutyasulis bla bla.
Elpusztította a nála nagyobb kutyát, (EZ IS KICSIT GYANÚS, HOGY HOGYAN ??)
Ez most olyan mintha egy kis vékonyka gyerek megver egy kolosszus termetű embert a kezével. HOGYAN ?
Na, okosok.
Kérdező: lényeg a lényeg, ne fizess, és a fenygetésért nyomd fel!
Az emberi verekedést meg ne hasonlítsuk már a kutyákéhoz. Amúgy meg mindig a kis szikártól kell félni, nem a nagydarab benga állattól. Kérdezz meg pár PROFI kidobót és behajtót, h melyik a veszélyesebb. Ők se a bengára fognak szavazni.
56os!
Azért volt már rá példa ,hogy egy agár elintézett egy rottit :) Szóval ez nem mérvadó. Tudod, nagy ember nagyon is tud esni!
De tényleg nincs értelme itt vitázni...
-a kutyamnak feldagadtak a sebhelyei :(- Na ?? Most hol van a sok VIDD EL AZONNAL ÁLLATORVOSHOZ emberek akik okosnak hiszik magukat ? -.-
-- Ott volt az állatorvos azt mondtad,-- akkor miért NEM vizsgálta meg a kutyádat ? Miért NEM kértél rá valami gyógyszert, kenőcsöt ?
NA ITT VAGY TE OKOS GAZDA, itt papolsz, hogy neked milyen jól nevelt kutyád, van meg hogy kutyaiskolában taníttattad,......
De , hogy itt kommentáld azt, hogy most hogy van a kutyád arra képes vagy !!! De , hogy tegyél vele valamit arra nem ??
* amúgy is , a te kutyád baja nem ide tartozik....
Azzal a kérdéssel jöttél ide, hogy Mit csinálj a gazdával aki 100ezret kér... Nem azzal, hogy az én kutyának ez meg ez baja lett...
ma 17:21 Értem, de ez számomra nonszensz,
De megértettem a dolgot már.
- De, hogy amikor hallotta a kérdező, hogy kutyák visítanak, miért nem cselekedett egyből ?
- HA pedig ő bevallása szerint egyből cselekedett, akkor, hogyan lehet az, hogy MIRE leért ÉPP akkor már nem élt a kutya, > lássuk már be ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!