S. O. S mit csinaljak?
Kerdezo, szerintem a 15-os (=4-es) a szomszedod szemelyesen ;)
NEM TALÁLT !!
Köszi, hogy már így eldöntöttétek az értelmi állapotom, stb...
Akkor is a kérdező egy csomó infót mondott el utána, mikor a kérdés résznél leírhatta volna !
MIND1 , Ha mindenki ilyen okoska, akkor én már nem is töröm magam, sehogy sem .. HELYESÍRÁS katasztrófa,
NEM VOLT SZANDEKOM AZ OKOS EMBEREKET FELESLEGES ÍRASRA KENYSZERÍTENI.
Minden lényeges infó benne volt a leírásban. Idegen kutya saját területen. Ez a lényeg, semmi több.
Azok közül, akiknek mondta a szomszéd, h megmérgezoi a tiédet, pár nap múlva beszélj párral és próbáld őket rávenni, h tanúskodjanak melletted. (lehet név nélkül is). Utána irány a rendőrség és feljelentés fenyegetés miatt.
Háát... ez sok mindentől függ. Először is a ti udvarotokon történt a dolog, tehát az ő kutyája ment át hozzád! Na de nem mindegy, hogy kié a kerítés! Mert ha pl. rossz állapotban van és azért tudott átmenni, akkor az a felelős, aki nem csinálta azt meg.
Ez kb. olyan dolog, hogy az én kutyám nemrég elkapott egy csirkét, és hiába mondták volna, hogy fizessem ki, nem tettem volna, mert a csirke kapunk kívül volt, sőt, azon a területen volt, ahol a kutyámat szoktam sétáltatni. Én is hibás voltam persze, de ők is.
Szóval... :/ Nehéz így megmondani kinek van igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!