Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » S. O. S mit csinaljak?

S. O. S mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Eppen aludtam amikor kint nagy visitasokat hallottam.A szomszed 100.000Ft-os kutya megtamadta az enyemet.Mire leertem a szomszed kutyaja mar halott volt.Ez minden a mi udvarunkban tortent.Most a szomszed azt akarja hogy fizessem ki a kutyat mert ha nem akkor bajok lesznek..mit tegyek??!!!??!!
2013. júl. 31. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
81%
Ha nincs veszettség ellen oltva a kutyája, akkor még meg is fogják büntetni.
2013. júl. 31. 16:29
 22/79 A kérdező kommentje:
az allatorvos elvitte a kutyat felboncolja,a gazdaja beleegyezett.a szomszedom mar arrol beszel masoknak hogy megmergezi a kutyamat :( bar arra megvan tanitva hogy semmit se fogadjon el mastol de gondolom nem ez az egyetlen modszer hogy megmergezze.az allatorvos 4-5 ora mulva hiv minket azt mondta.
2013. júl. 31. 16:32
 23/79 anonim ***** válasza:
hát csak lehűl az a szomszéd,ha tanúk előtt óbégat a mérgezésről,nem lesz könnyű azt megúszni.
2013. júl. 31. 16:36
 24/79 anonim ***** válasza:
16%

Kerdezo, szerintem a 15-os (=4-es) a szomszedod szemelyesen ;)

NEM TALÁLT !!

Köszi, hogy már így eldöntöttétek az értelmi állapotom, stb...

Akkor is a kérdező egy csomó infót mondott el utána, mikor a kérdés résznél leírhatta volna !

MIND1 , Ha mindenki ilyen okoska, akkor én már nem is töröm magam, sehogy sem .. HELYESÍRÁS katasztrófa,

NEM VOLT SZANDEKOM AZ OKOS EMBEREKET FELESLEGES ÍRASRA KENYSZERÍTENI.

2013. júl. 31. 16:36
 25/79 anonim ***** válasza:
75%

Minden lényeges infó benne volt a leírásban. Idegen kutya saját területen. Ez a lényeg, semmi több.

Azok közül, akiknek mondta a szomszéd, h megmérgezoi a tiédet, pár nap múlva beszélj párral és próbáld őket rávenni, h tanúskodjanak melletted. (lehet név nélkül is). Utána irány a rendőrség és feljelentés fenyegetés miatt.

2013. júl. 31. 16:39
 26/79 anonim ***** válasza:
23%

Háát... ez sok mindentől függ. Először is a ti udvarotokon történt a dolog, tehát az ő kutyája ment át hozzád! Na de nem mindegy, hogy kié a kerítés! Mert ha pl. rossz állapotban van és azért tudott átmenni, akkor az a felelős, aki nem csinálta azt meg.

Ez kb. olyan dolog, hogy az én kutyám nemrég elkapott egy csirkét, és hiába mondták volna, hogy fizessem ki, nem tettem volna, mert a csirke kapunk kívül volt, sőt, azon a területen volt, ahol a kutyámat szoktam sétáltatni. Én is hibás voltam persze, de ők is.

Szóval... :/ Nehéz így megmondani kinek van igaza.

2013. júl. 31. 16:40
 27/79 anonim ***** válasza:
17%
De honnan tudja a kérdező, hogy a szomszéd kutyája támadta meg az övét, mikor ő éppen aludt?????
2013. júl. 31. 16:41
 28/79 A kérdező kommentje:
bocs de nemhagy nyugodni ez tudod??es ez befolyassal van a helyesirasomra :( nemtudom mit csinalnal ha meg jopar evig mellette kellene elned,es a kutyadra is veszely fenyegetne.
2013. júl. 31. 16:41
 29/79 anonim ***** válasza:
Nem nagyon olvastam a hozzászólásokat, de 4es! azért annyit tudhatnál, hogy egy dominánsabb kutya simán megvédi a saját területét egy idegen kutyától. Ez rohadtul nem nevelés kérdése.. ez a természetes. Sajnos vagy nem sajnos.
2013. júl. 31. 16:43
 30/79 A kérdező kommentje:
nem mind1 hogy ki tamadt?? a lenyeg ki udvaran tortent.azt is leirtam hogy valoszinuleg hogy jott at es hogy a kerites felvolt ujitva.vaskerites,turasnyomok sehol.3x atneztem.ugylatszik hogy ti elsem olvassatok amit irok.
2013. júl. 31. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!