Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát vegyünk egy 12...

Milyen kutyát vegyünk egy 12 éves kislánynak?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 19:46
 81/96 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy megmentettetek egy kiskutyát! :)))))))))

Sokan inkább kifizetik a sok százezret, vagy rosszabb esetben szaporítóktól vesznek 10-20 ezerért, miközben halomszámra altatják el a kutyákat a menhelyeken helyhiány miatt.

2013. júl. 11. 13:10
 82/96 anonim válasza:
31%

Hogy a kérdező stílusában válaszoljak .....

Kérdezte ezt valaki?

2013. júl. 11. 13:58
 83/96 anonim válasza:
0%
én szerintem palotapicsit
2013. júl. 11. 14:09
 84/96 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy menhelyes kutyára esett a választás. :) Az mindig egy nagy-nagy szerelem kezdete. Én speciel nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen kutya van mellettem. :)

Nekünk nem is kellett szoktatni a gyerekekhez, idősekhez amúgy. Alapból barátságos kutya, múltkor egy egész osztály gyerek nyúzta. :D

Sok sikert a kutyushoz! :)

2013. júl. 11. 15:06
 85/96 anonim ***** válasza:
40%

a kicsi kutyus aranyos,meg kedves,és szeretetre méltó !!

de ,hamarosan nagy és erős kutyus lesz , aki majd ..... :)

és erről irtunk mi , remélem ,egy tökéletesen egészséges,értelmes,domináns kutyátok lesz, aki megtanít arra,hogy te semmit sem tudsz a kutyákról :) ,a kislányod, pedig megtanulja, hogy anya , "néha nem ügyes ":)

a móka ,még csak most kezdődik :)

2013. júl. 11. 19:06
 86/96 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Én most vagyok 12 és nekem havanese kiskutyusom van. Aranyos, barátságos, társaságkedvelő, okos...kell ennél több? Ajánlom nem tenyésztőtől venni, mert az nagyon drága. Nézzetek apró hirdetéseket.
2013. júl. 11. 20:37
 87/96 anonim ***** válasza:
68%
Én 11 éves vagyok és egy törpe tacskóm van. Az mindig aranyos marad a lány szemében mert sose lesz "felnőtt". Ráadásul nem kell annyit sétáltatni mert kistermetű kutya. De ha nincs másik kutya a háznál rengeteget kell vele foglalkozni. Nekünk egy magyar vizslánk van azzal szokott játszani.
2013. júl. 11. 20:48
 88/96 anonim ***** válasza:
100%

# 86/87 Időpont ma 20:37

aztán majd sirsz hogy 4 évesen meghalt a kiskutyusod mert örökletes betegsége lett hála a szaporításnak....

kedves kérdező!

örülök hogy menhelyes kutyát fogadtatok be. nagyon sok szeretet tudnak adni (bár ő még picike, lehet nem tudja milyen a "kutyasit")

azt ne felejtsétek el majd, hogy ha szét túrja a kertet, vagy szétrágja a kedvenc cipőt, vagy megint olyan helyre piszkit ahova nem szabadna: nem az ő hibája, az hogy nem jól tudja a dolgokat.

kitartást hozzá neked is, a kislánynak is és az egész családnak (meg szomszédságnak)

2013. júl. 11. 21:15
 89/96 anonim ***** válasza:
37%
na hirtelen milyen cuki lett mindenki, hogy menhelyi kutyát választottak. Előtte meg ment a sz@rdobálás!!!
2013. júl. 11. 22:38
 90/96 Sára2000 ***** válasza:
Angol cocker spániel
2013. szept. 10. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!