Milyen kutyát vegyünk egy 12 éves kislánynak?
Mozgékony, játékos, vidám kutyát szeretnénk. Maximum közepes méretűt, de inkább kisebbet. :
havenese, bolognese, máltai, bár ezek a kinti tartásra azért nem ajánlottak mert a szörükbe könnyen beleakad minden vacak (szárazfalevél, bogáncs)
border coli, közepes méret, de az már tul hiperaktiv lenne nektek szerintem..akárcsak a terrierek (foxterrier meg hasonlókra gondolok) stb
nekem egyik nagykedvencem a pomerániai törpe spitz, és a japán spitz, de ezeknek a szőre nagyobb gondozást igényel
"Annyira arrogáns vagy, hogy az már nevetséges :D
Lehet lepontozni, nyugodtan:)"
EGYETÉRTEK! Előbb jól megsért (tudod én vagyok az akinek szerinted elfuserált gyereke van) és végül 5 oldal után kinyögi nagyképűen, cinikusan a lényeget!
Tudod az én "elfuserált" gyerekem már egyetemre jár és a világ legbüszkébb anyukája vagyok!
Aranyos ez a Cavalier King Charles spániel! Köszi! Kicsit jobban utána fogok olvasni.
Az uszkár megmondom őszintén nekem nem annyira tetszik. Furcsa, hogy olyan "nyakigláb":)
Terrierek miért nem ajánlatosak? Miben nyilvánul meg az, hogy hiperaktív?
"Tudod az én "elfuserált" gyerekem már egyetemre jár és a világ legbüszkébb anyukája vagyok!"
Rajtad kívül ezt szerinted kinem sz..ja le?
52-es!
Hagyjad, az ilyenekkel úgysem lehet mit kezdeni, ne vedd fel:) Igazán értékes ember lehet, ha másoknak ismeretlenül így beszólogat. Most mondjam azt, hogy nem kell lesüllyedni a szintjére ?:D
Nyugi, én nem süllyedek le a szintjére! :D
Írtam két normális, nem sértő választ, ő meg jön a szánalmas stílusával, hogy nekem elfuserált gyerekem van.
Na az ilyenektől óvjon meg az isten!
Olvasgattam a Border Colliról. Nagyon szép kutya, de valószínűleg azért tényleg nem nekünk való.
Terrieren viszont gondolkozunk. A lányunk barátnőjének van egy Jack Russel Terrierje. Nagyon oda van érte, tetszik neki:) Még tényleg vagány kis kutya.
A plusz tipped pedig mindenképpen megfontolandó.
Kedves egyetemista gyereket kinevelő hős anya!
Melletted nem tudok szó nélkül elmenni!:)
Írsz egy választ amiben többek között közlöd, hogy azt se tudja az ember, hogy pakoljon a kocsiba, hogy a kutya is elférjen. Mintha a kutyát szedán csomagtartójában akarnám szállítani. Majd felhívod rá a figyelmemet, hogy havi 20 ezer forintba kerül egy nagytestű kutya etetése. Mintha nem írtam volna le, hogy kicsi vagy maximum közepes testű kutyát szeretnénk. Végül pedig közlöd, hogy tiszta szőr lesz a kocsi mert a huskynak nagyon hullik a szőre. Mintha én akár csak kosza gondolatként felvettem volna, hogy huskyt szeretnénk.
Na most tudod amikor ilyen monológokat olvasok akkor felvetődik bennem a költői kérdés, hogy "ez hülye b+?".
Aztán még Te nevezel engem idegbeteg amiért felhívtam a tisztelt publikum figyelmét arra, hogy a kérdésre szeretnék választ kapni.
De hamár az idegbetegségnél tartunk akkor a Te idegrendszeres ingatagabbnak tűnik az enyémnél. Mióta a számra vettem az egyetemen pallérozódó csemetédet azóta ezen kattogsz. Vagy talán mégis volt némi valóságalapja?:)
Én a beagle-t javaslom. [link]
Hogy a vitába én is beleszóljak, nincs igazad kérdező! Tök normálisan írta le a saját tapasztalatát egyik válaszoló, még gondolatában sem volt sértő, te meg egyből beszóltál neki! Nem korrekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!