Mit lehetne venni egy 2 és fél éves kislánynak
karácsonyra, akinek megvan mindene és ahol az a szokás,
hogy sok és drága ajándékot vegyünk? Sajnos mi nem
engedhetjük meg ezt magunknak.
Hát erre kapásból mit lehet válaszolni??? Azt hogy semmit!
Bármit veszel neki csak nem fogják kidobni mert nem került több 10.000-be!
A szülők meg csak nem olyan sznobok hogy mindenkitől olyan ajándékot várnak amit ők megengedhetnek maguknak.
2012. okt. 24. 18:32
2/16 anonim válasza:
Vegyél neki amit akarsz! Tudod ajándék lónak ne nézd a fogát.....ez a szülőkre vonatkozik!
#1 vagyok
2012. okt. 24. 18:35
3/16 anonim válasza:
Muszáj velük karácsonyozni ?
Én inkább igyekszem "megúszni" az ilyen találkozásokat, lehet, hogy gáz vagyok, de az ilyen emberek társaságát megpróbálom elkerülni. Kik ők nektek egyébként? Fontosak annyira, hogy erre áldozzatok a szó szoros értelmében? Gyanítom egy ilyen kisgyerek még csak értékelni sem tudja a dolgokat a korából adódóan sem, meg a körülmények okán sem.
2012. okt. 24. 18:37
4/16 anonim válasza:
Én színesceruzát vennék neki és színezőket. Abba nem roppantok ti sem bele, rendkívűl hasznos, mutatós, tejedelmes.
2012. okt. 24. 18:37
5/16 anonim válasza:
hát semmit.vagyis ami mindig sláger az a buborékfújó.minden korosztálynak jó,és lehet venni kis állatokat,vagy járműveket amik buborékot fújnak ki.játék,szórakozás és nem is drága,vagyis van köztük drága is,mert láttam 3 ezerért is buborékfújót,de 3,5 éves fiammal az a tapasztalatom,abból sosem elég.ebben a helyzetben amiben te vagy,most ne a szülőket nézd,hogy milyen drága ajándékot vesznek hanem a gyereket.mert a gyerekek általában nem nagyon csípik a drága ajándékot,az olcsó semmi kis vacakkal viszont órákik elvannak.
2012. okt. 24. 18:57
6/16 anonim válasza:
Tudod mit vennék....PÖTYIT.
Mibe,hogy az nincs neki?
Nem túl drága és van olyan ami nagy szemű....2.5 évesem piszok sokáig elbabrál vele.
2012. okt. 24. 20:37
7/16 anonim válasza:
Mi az a PÖTYI???:)
2012. okt. 24. 20:40
8/16 anonim válasza:
Nem tudod mi a PÖTYI?????? :)
a 30-as korosztály mind ezzel játszottunk oviban :D
Nem kell neked is drága ajándékot venned, nevetséges ha ezt elvárnák. Nem az a lényeg, sokkal fontosabb hogy jó ötlet legyen, olyan aminek tényleg örül. Például ha tudod mi a kedvenc mesefigurája, rendelhetsz neki kézműves oldalon keresztül (pl meska) mesefigurás evőeszközöket, olyan amilyennek te kéred és olcsó. Én ezen a vonalon indulnék el, és legalább nem fogják tudni, mennyibe került. Nem muszáj pont evőeszközt, lehet más is persze, csak a lényeg az egyediségen van, a személyre szabottságon.
2012. okt. 24. 22:07
10/16 anonim válasza:
Áhhh......így már ismerős csak a nevéről nem ugrott be!:D
A lányom is 2,5éves,és veszek is neki. Tuti érdekelné!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!