Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehetne venni egy 2 és...

Mit lehetne venni egy 2 és fél éves kislánynak karácsonyra, akinek megvan mindene és ahol az a szokás, hogy sok és drága ajándékot vegyünk? Sajnos mi nem engedhetjük meg ezt magunknak.

Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
ÁÁÁÁ, megrohant a nosztalgia! Imádtam a pötyit!
2012. okt. 24. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:

Könyvet!!! De valami igényesebb, nem gagyi fajtát. (És itt most határozottan nem az árra gondolok, hanem a tartalomra) Nagyon szeretik pl. a böngésző könyveket, amikben sok, nagyon aprólékos rajz van, órákig lehet nézegetni, és mindig fel lehet fedezni rajta valami újdonságot.

De 2 és fél évesnek már lehet mesekönyvet is választani, nézz körül pl. a Pagony honlapján, náluk elég színvonalas a kínálat.

2012. okt. 25. 05:11
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!sógornőmékről van szó.az a baj,hogy náluk a sok ajándékról szól az ünnep.és hiába mondanám nekik,hogy van egy játék,amit a fiam szeretne,vegyük meg közösen azt,nem mennek bele.mert az csak egy ajándék.
2012. okt. 25. 12:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Pötyi??? Bocsi,h belekontárkodok, hol lehet még ilyet kapni??
2012. okt. 25. 14:10
 15/16 anonim ***** válasza:
[link] pl.itt,vagy Régióban,én spec 100-as boltban vettem
2012. okt. 25. 14:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Ezzel a pötyivel még most is ellennék :D
2012. okt. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!