Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Staffi és Német Juhászkutya...

Staffi és Német Juhászkutya bunyóból ki kerülne ki győztesen?

Figyelt kérdés
azért kérdezem mert ma sétáltattam a német juhászom és egy ember járt be nyitva maradt a kapu a staffi meg jött ránk sprintelve még szerencse hogy jó nevelt volt és vissza ment a gazdájához mikor visszahívta , és most is azon gondolkodok hogy mi lett volna ? staffinál 2 szer nagyobb és súlyosabb a német juhászom meg ugye a német juhászok harapás is erősebb mint a staffinak lehet hogy lenyomta volna a német juhászom?
2013. máj. 6. 23:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/132 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 20 kiló a kifejezetten kicsi, csak a napi sétában edzett staffkeverékem, úgyhogy egy olyan igazi jóféle staff, de szerintem egy harci pit is bőven nehezebb nála.
2013. máj. 7. 00:01
 12/132 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tk-s staffom van,hobbicéllal vettem 2 éve.Utolsó mérésen 30,5 kg volt.

Úgyhogy a 20 körüli érték nem igaz.

2013. máj. 7. 00:04
 13/132 Bazseee_ ***** válasza:
71%
én csak meg tippeltem na , nem tudom mennyi a súlyuk , de azt tudom hogy nekem pihe súlyuk van mivel már emeltem de lehet hogy csak az volt ilyen pehely könnyű :D lényeg hogy én nem csinálom össze magamat egy staffitól de előbb egy nj tól :D
2013. máj. 7. 00:14
 14/132 Bazseee_ ***** válasza:
78%
14 ? te hol rendezett a kutya viadalokat ? "elég tapasztalatlan vagy " szakadok rajtad ember :DDD szerintem amíg más anyját szádra veszed ne adj senkinek tanácsot mert szerintem nem kíváncsi rá senki
2013. máj. 7. 00:18
 15/132 zsuzsabazsa ***** válasza:

A kérdező feltételes módban kérdezett " mi lett volna ha"

Ő nem állította, hogy a kutyája győzött volna. Badarság tőled azt írni, hogy kihívod viadalra.

De én állítom azt amit az elején írtam.

2013. máj. 7. 00:20
 16/132 zsuzsabazsa ***** válasza:
A 14-esnek írtam
2013. máj. 7. 00:22
 17/132 A kérdező kommentje:
14 es ! nem találok rád szavakat! ilyen emberrel nem is tudom mit kezdenék aki kihívja viadalra a másik kutyáját és élvezi végig nézni ahogy a saját kutyája és másé elpusztul, gusztustalan minden esetre és ilyen ember mer ide írni ... több pitetek és staffitok is van ? hűha mehet ott a kutya viadal ipar , remélem nem sokáig és húzól sittre a fenébe ....
2013. máj. 7. 00:24
 18/132 anonim ***** válasza:
33%

bazsika: te művelődj egy kicsit

zsuzsa: nem hívtam ki. a csibészelés és a viadal az nem ugyanaz. csak felajánlottam a kedves kérdezőnek hogyha a téma érdekli akkor szívesen megmutatom neki hogy miről is beszélünk.de a demonstráláshoz nem kell vérnek folynia.

2013. máj. 7. 00:25
 19/132 A kérdező kommentje:
meg ők szakértők és nem idézőjelben, de te csak egy állatkínzó vagy
2013. máj. 7. 00:25
 20/132 A kérdező kommentje:
20 as te beteg vagy ! ő művelődjön ? nem ő szidja más anyját te tuskó !
2013. máj. 7. 00:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!