Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutyát hogy tudok szétszed...

Fm23 kérdése:

Két kutyát hogy tudok szétszedni ha verekednek? Mindkettő saját.

Figyelt kérdés

Röviden hozzank került tesóm am.bull-ja (kemény) nekünk van egy németjuhász erderterier keverék (kemény) sajnos ez ki van kötve mindkettő kan. Tegnap este mar nem elösször összementek , eddig meg nem volt ilyen komoly. Apammaml 10-15 percig harcoltunk mire szét tudtuk szedni oket.Van e megoldas (valami spray vagy mit tudom én) hogy ha ne adj megint ez van (pedig nagyon vigyazunk hogy elkerűljük) szét tudjuk őket szedni úgy hogy nem sérüljenek meg. Persze egymast megsertik az óhatatlan, de legalabb mi ne tegyunk kart bennuk!

Köszönöm előre is.

2012. nov. 8. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
100%

azért jó az ilyen kérdés,mert a válaszolókból előjöhet a ...:)

kérdező ,remélem kaptál megoldási lehetőséget? és remélem a válaszok tükrében rájössz: az itt válaszolók nagy része ,tök lökött:) ,bár azért nem kizárt ,hogy néhánynak ( mint pl,nekem is ) igazuk van !

talán neked nem kéne kutya? a riasztókat nem kell nevelni,és elég évente 1 X elemet cserélni bennük.

a mozgásérzékelős reflektorok pedig kijönnének 10 kg táp árából.

2012. nov. 9. 06:17
 62/62 anonim ***** válasza:
100%
Anyám, egy kicsit hanyagolom a topicot, aztán mi van itt!! :D Kérdező: mivel az egyik kutya nem a tiéd, a másik meg úgy veszem ki a szavaidból, hogy nem igazán van nevelve, én a helyetekben tuti, nem mennék közéjük, ha összeugranak, mivel egyik sem tisztel téged, szóval még akár ellened is fordulhatnak, ha közéjük mész. (remélem, azért érthető) Mutassatok nekem kutyakiképzőt, aki két vadidegen verekedő kutya közé nyúl... Mivel otthon vagytok, az alábbi dolgok egyszerűen kivitelezhetőek: 1. dobjál közéjük valamit, mondjuk egy seprűt. 2. valamivel csinálj égtelen nagy ijesztő zajt, pl. belerúgsz a kapuba egy jó nagyot. Semmi másra nincs szükségük a kutyáknak, minthogy pillanatnyilag elvond a figyelmüket egymásról, míg a tesód kutyáját ki nem kapod a balhéból. És amivel elkerülhető a harc: a kutyáról csak a lakásban veszed le a pórázt, amíg be nem értek szorosan a lábad mellett viszed, ha kell egy kicsit felemeled a póráznál fogva, hogy érezze, te merre akarsz menni. Probléma békésen megoldva. Természetesen ez csak otthoni helyzetre vonatkozik. Én az utcára hordok magammal kürtöt (sűrített levegőset), mert nálunk nagyon sok a kóbor kutya, össze is ugrottak már, de a hangtól úgy megriadtak, hogy soha nem kellett közéjük nyúlnom.
2012. nov. 10. 22:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!