Két kutyát hogy tudok szétszedni ha verekednek? Mindkettő saját.
Röviden hozzank került tesóm am.bull-ja (kemény) nekünk van egy németjuhász erderterier keverék (kemény) sajnos ez ki van kötve mindkettő kan. Tegnap este mar nem elösször összementek , eddig meg nem volt ilyen komoly. Apammaml 10-15 percig harcoltunk mire szét tudtuk szedni oket.Van e megoldas (valami spray vagy mit tudom én) hogy ha ne adj megint ez van (pedig nagyon vigyazunk hogy elkerűljük) szét tudjuk őket szedni úgy hogy nem sérüljenek meg. Persze egymast megsertik az óhatatlan, de legalabb mi ne tegyunk kart bennuk!
Köszönöm előre is.
azért jó az ilyen kérdés,mert a válaszolókból előjöhet a ...:)
kérdező ,remélem kaptál megoldási lehetőséget? és remélem a válaszok tükrében rájössz: az itt válaszolók nagy része ,tök lökött:) ,bár azért nem kizárt ,hogy néhánynak ( mint pl,nekem is ) igazuk van !
talán neked nem kéne kutya? a riasztókat nem kell nevelni,és elég évente 1 X elemet cserélni bennük.
a mozgásérzékelős reflektorok pedig kijönnének 10 kg táp árából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!