Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutyát hogy tudok szétszed...

Fm23 kérdése:

Két kutyát hogy tudok szétszedni ha verekednek? Mindkettő saját.

Figyelt kérdés

Röviden hozzank került tesóm am.bull-ja (kemény) nekünk van egy németjuhász erderterier keverék (kemény) sajnos ez ki van kötve mindkettő kan. Tegnap este mar nem elösször összementek , eddig meg nem volt ilyen komoly. Apammaml 10-15 percig harcoltunk mire szét tudtuk szedni oket.Van e megoldas (valami spray vagy mit tudom én) hogy ha ne adj megint ez van (pedig nagyon vigyazunk hogy elkerűljük) szét tudjuk őket szedni úgy hogy nem sérüljenek meg. Persze egymast megsertik az óhatatlan, de legalabb mi ne tegyunk kart bennuk!

Köszönöm előre is.

2012. nov. 8. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 Ilyent ***** válasza:

Little Red

Elmagyarázom hogy végre megértsétek. A fogó kutya nyakát fogod meg elsőnek. Azután nyomod oda ahol harapja. Közben a másik kutya lábát kirántva térdelsz is a nyakára. Már csak megszorítod a nyelőcsövét és mind a ketten szabadok. (nekem kb 5 másodperc)

De kérem azt a javaslatot most ami ennél jobb vagy gyorsabb. Mivel nem értek a kutyákhoz, itt meg kiderült, hogy ti nagyon is igen, ezért várom szeretettel.

2012. nov. 8. 15:56
 52/62 anonim ***** válasza:
Meg megnézem amint mondju egy nápolymasztif meg egy németdog egymásnak (megy akárhogy nézem 140kiló kutya).. hogy szeded szét egyedül. Itt is az ambul ha alulfejlett akkor 45-50kiló a másik is 40körüli
2012. nov. 8. 15:58
 53/62 anonim ***** válasza:

Ilyent, leírtuk már a javaslatunkat.

Nyakörv megfog, kutya kiemel.

2012. nov. 8. 16:18
 54/62 Ilyent ***** válasza:
0%

Diesel23

Ugyan ezzel a módszerrel. Csak itt már nem szorítom a nyelőcsövét hanem megütöm.

De teszem fel a kérdést te (ti) hogyan csinálnád??? Felemeled a hátsó lábánál fogva???:)

Na itt vagytok ennyien, hozzáértők vagytok, vagy legalábbis annak nevezitek magatokat. És itt vagyok én, aki semmit nem ért a témához. És ennél jobbat nem tudtok írni??? Menten összekarmolom magam. De biztos csak szerencse.

M.-H. Alexandra

A te javaslatod az volt hogy fújjuk pofán spray-vel.

És egyedül jó megoldás hogy "Nyakörv megfog, kutya kiemel." Főleg ha egy nápolyi masztiff meg egy német dogról beszélünk.

2012. nov. 8. 16:29
 55/62 anonim ***** válasza:
100%
Csak az a baj, hogy kívül a kutyának nem a nyelőcsöve van, hanem a légcsöve. Ha eltöröd ott fullad meg szerencsétlen állat.
2012. nov. 8. 17:03
 56/62 anonim ***** válasza:

Én továbbra is erről az esetről beszélek, nem nápolyi masztiffról + német dogról. És igen, a paprika sprayt írtam, de utána jött jobb ötlet, amit támogatok.

Nápolyi masztiff + dog eleve nem is szájzáras kutyák tudtommal és bizonyos esetekben a ráordítás is elég. Ill. alkalmazható az is, amit előttem írtak vagy akár én (hátulról lába alatt átkulcsol, megemel, kihúz - másik kutyánál elég lehet a ráordítás is). De ez megint másik eset, másik szituáció.

2012. nov. 8. 17:23
 57/62 Ilyent ***** válasza:
0%

55

Nehogy azt hidd hogy könnyen eltöröd főleg nagy testű kutyánál. De ezt csak "végső" esetben használom amikor pl nem férek oda. De embernél is jól alkalmazható. Mármint a torokba vágás.

De megmondom őszintén, nektek gőzötök nincs arról, hogy hogyan kell szétszedni a kutyákat. És az a vicces, hogy még engem hülyéznek le, meg "annyira ért a kutyákhoz, mint Mari néni a harmadikon...." Hát igen, látszik is. De köszönöm a "bókokat" mindig jót nevetek rajtuk.

Majd a legközelebbi kérdésnél is bizonyítsátok, mennyire érterek a témához, mert ugye szakértők vagytok, és mindent jobban tudtok.:)

Sokan még mindig nem értik meg, sajnos, hogy EGY DOLOG HINNI, ÉS MÁS DOLOG TUDNI A DOLGOKAT!!!

2012. nov. 8. 17:59
 58/62 anonim ***** válasza:
Az, fojtogasd csak, hátha...Embernél se jó, ugyanis a gégecsontot bazi könnyű eltörni, ott helyben megfullad az illető. Vannak még ilyen és ehhez hasonló tanácsaid? Mert akkor inkább tartsd meg magadnak őket...
2012. nov. 8. 18:18
 59/62 anonim ***** válasza:
100%

Hàt ez csúcs :D

Köszönjük a monològot. Mélyen magunkba nézünk és kalapot emelünk előtted Ilyent MESTER. ;)

Kérek engedélyt meghunyàszkodni! :D

2012. nov. 8. 18:22
 60/62 anonim ***** válasza:

hogy itt meg mi lett:) mi, van ,ma senki sem dolgozott?:)

én,sem inkább elvittem az ebet sétálni.

amit ,te kedves kérdező hiába teszel meg,mivel a kutyáid neveletlenek,dominánsak,stb.kezdelek sajnálni,és megérteni.

( a hülyegyerekes hozzászólásom eltünt,talán erős volt),javaslatok a megoldásra: építs kennelt,zárd külön a két kutyát! vagy ,vidd ki őket,külön külön egy szabad és biztonságos területre,és engedd el. ha,harc,hát legyen harc. az egyik győzni fog. persze ,talán utána elkélne egy kis állatorvosi segítség??? előbb utóbb a dögök lejátsszák egymás között!

mert kutyák,és mert nincsenek jól megnevelve.

az udvaron készíts be egy slaggot ( még van pár heted ,amíg bejön a fagy) később megoldás lehet a vödőr víz, de inkább el kellene kerülni a harcokat.

állatvédelem ? te csak rossz helyzetben lévő ,kutyáival kevésbé törődő vagy, nem állatkínzó! az én szememben,a kis lakásban egész napra bezárt,napi 2-3X 10 percig kivitt de örökké csak a póráz végén lévő, kis ,mindenkire mérges kutyák gazdái az állatkínzók!

nem a lakásban tartás a gond ( az enyém is itt döglik a fotelban ).

sok kutya él láncon sajnos!talán egyszer megváltozik a dolog, de sokkal inkább éljen láncon egy rosszul nevelt kutya,mint kárt okozna egy arra járó idegenben!

2012. nov. 8. 18:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!