Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Két kutyát hogy tudok szétszed...

Fm23 kérdése:

Két kutyát hogy tudok szétszedni ha verekednek? Mindkettő saját.

Figyelt kérdés

Röviden hozzank került tesóm am.bull-ja (kemény) nekünk van egy németjuhász erderterier keverék (kemény) sajnos ez ki van kötve mindkettő kan. Tegnap este mar nem elösször összementek , eddig meg nem volt ilyen komoly. Apammaml 10-15 percig harcoltunk mire szét tudtuk szedni oket.Van e megoldas (valami spray vagy mit tudom én) hogy ha ne adj megint ez van (pedig nagyon vigyazunk hogy elkerűljük) szét tudjuk őket szedni úgy hogy nem sérüljenek meg. Persze egymast megsertik az óhatatlan, de legalabb mi ne tegyunk kart bennuk!

Köszönöm előre is.

2012. nov. 8. 08:59
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

komolyan ez vicc...

A láncon lévő kutyának van tere 5m hosszan 15 m láncon. Egy kennel sem hiszem hogy nagyobb. Amúgy egy fajsúlyúak az am húzza a rövidebbet. De nem is megyek bele, mert még megvádoltok, hogy élvezem a viadalt. Különben ez vicc ami itt megy. Kérdeztem egy kérdést. szét lehet e szedni vagy nem? Egy két ujjazó meg vödrös válaszon kívül a többi elmagyarázta a dolgok miértjét kielemezték a család jellemét, lehülyéztek, állatkinzóztak stb. Válasz nem sok jött. IGEN NEM ha igen hogy? Ennyi kellett volna. Tudom nem életszerű a helyzet. Valószínű megkérdeztem volna van e megoldás, ti azonban rögtön löktétek.... Ez tipikus Mo. máshol kérdezel v.mit kap egy választ. ...ja most meg megkapom azok meg túl ignorentek. Szóval mindegy. Kösz a válaszokat, hagyjuk a témát.

2012. nov. 8. 11:19
 22/62 Ilyent ***** válasza:
5%

Állatkínzás akkor lenne ha direkt engednék össze.

De azért elmondom hogyan kell szétszedni. Meg kell fogni élősszőr a tépő kutyát. Utána a másik kutya nyakára rá kell térdelnünk a sípcsontunkkal. így egyik kutya sem tud nagyon mozogni. Utána a tépő kutya nyelőcsövét megszorítjuk. Ezáltal elengedi. 1 személyes megoldás.

2012. nov. 8. 11:19
 23/62 A kérdező kommentje:
ennyi. köszönöm, máskor jobban figyelek
2012. nov. 8. 11:24
 24/62 anonim ***** válasza:
79%
Látom a paprika spray elkerülte figyelmed...
2012. nov. 8. 11:35
 25/62 anonim ***** válasza:
84%
...és a megelőzés is!
2012. nov. 8. 11:36
 26/62 Ilyent ***** válasza:
19%
"paprika spray" Hát igen az biztosan jót tesz nekik. Nem baj ha a szemébe fújja igaz??? De van egy jó ötletem próbáljuk már ki a kutyádon válaszadó.
2012. nov. 8. 11:43
 27/62 anonim ***** válasza:
95%

Kedves Ilyent

A kutya fojtogatása is marha humánus módszer... Szerintem ne tegyél megjegyzést a paprika sprayre.

2012. nov. 8. 11:51
 28/62 anonim ***** válasza:
96%
Ugyan, "Ilyent" a profi kutyatudós-kutyaszaporító, ő mindent tud! :)
2012. nov. 8. 12:03
 29/62 anonim ***** válasza:
75%

Nem, nem próbálom ki a saját kutyámon, mivel ahogy leírtam, neki elég egy ráordítás, ha gond van és máris kihátrál.

A másik része pedig, hogy vajon mi a jobb? Ha komolyabban megsebzik egymást a kutyák, netán az egyik életébe kerül? VAgy a paprikaspray, ami kellemetlen nekik? Egyébként igen, a rátérdelés valóban humánusabb lehet (ha-ha-ha).

De van más módszer is, FÁJDALOMMENTES, 2 ember kell hozzá, hogy szétszedjék, de egy szájzáras kutyánál nem fog működni.

2012. nov. 8. 12:06
 30/62 Ilyent ***** válasza:
10%

Csakhogy az én módszerem tart max 10 másodpercig a paprika spray meg vagy félóráig tart. Közben a kutya nem megy oda a csaphoz kimosni a szemét és a szaglószerve is csak javul tőle.

"Ugyan, "Ilyent" a profi kutyatudós-kutyaszaporító, ő mindent tud! :)"

Látszik azért a kérdésre jól tudtatok válaszolni.

"de egy szájzáras kutyánál nem fog működni." Mert a spray igen???

2012. nov. 8. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!