Két kutyát hogy tudok szétszedni ha verekednek? Mindkettő saját.
Röviden hozzank került tesóm am.bull-ja (kemény) nekünk van egy németjuhász erderterier keverék (kemény) sajnos ez ki van kötve mindkettő kan. Tegnap este mar nem elösször összementek , eddig meg nem volt ilyen komoly. Apammaml 10-15 percig harcoltunk mire szét tudtuk szedni oket.Van e megoldas (valami spray vagy mit tudom én) hogy ha ne adj megint ez van (pedig nagyon vigyazunk hogy elkerűljük) szét tudjuk őket szedni úgy hogy nem sérüljenek meg. Persze egymast megsertik az óhatatlan, de legalabb mi ne tegyunk kart bennuk!
Köszönöm előre is.
Teljesen őszintén az altatás is jobb mint ha széttépik egymást... és nincs olyan hogy egy kutya elcsatangol meg kel csinálni a kerítést vagy/és meg kell nevelni a kutyát hogy ne szökjön ki. Képzeld mindanyian dolgozunk. Hétvégén van a kutyaiskola pont ezért.. Én 6 kor kelek csak azért hogy megsétáltassab a dögöket. És mikor haza érek akkor is sétálok velük egyet.
Vagy foglalkoztok velük vagy valamelyik elpusztul valszeg anyudé mert az van kikötve.. A döntés a tiéd...
Jaj láncon van a kutyátok állatkínzók vagytok. Válaszadók mikor lett ez sztereotípia hogy a kutyának nem ott a helye??? Mert szerintem mikor háziasítottuk akkor is ki volt kötve. Mikor meg nincs kikötve egy kutya és megtámad valakit akkor meg az a probléma hogy nem volt megkötve. És hozzáteszem nem mindenki azért tart kutyát hogy házi kedvenc legyen. Hanem azért amire való: őrzésre.
És az ivartalanítás!!! Itt mindenre megoldás???
"Teljesen őszintén az altatás is jobb mint ha széttépik egymást" Igen???
Láttál már kutyát verekedni és úgy meghalni? Mert én igen Nem szép látvány amikor mindkét kutyának bevan dagadva a feje meg véreznek itt-ott aztán az eggyik megdölik..
Amúgy láncon egy kutya qrvára jó házőrző lehet ^^
Nem azzal van a gond, hogy láncon van a kutya, mert én is ismerek olyat, ahol különböző okok miatt nem megoldható, hogy szabadon legyen. De az a kutya le van mozgatva minden nap, nem ott éli le az életét és csak nagy ritkán viszik el sétálni. Nekem ezzel van bajom, nem mással.
Kérdező! Remélem több kutyát nem vállaltok a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!