Mi lesz azokkal a kutyákkal, akikbe nem ültetnek chipet?
Tegyük fel, hogy a kisnyugdíjas 80 éves néninek nincs pénze a kertben lévő három kutyáját chipeltetni, ezért megbírságolják, ami még több, mint a három chip ára együtt, így értelemszerűen ezt sem fogja tudni kifizetni.
Akkor elkobozzák és elviszik a gyepire a kutyákat, ahol 14 nap múlva megölik őket? Akkor már inkább maradjanak otthon a gazdájukkal. Vagy mi fog történni?
Én biztos megvonnám a falatot a számtól, ha a kutyáimra költeni kellene és nem lenne rá elég pénz, de a mégszegényebb, idősebb emberektől azért mégse várnék ilyet, hogy ne egyenek.
Szóval nem veszekedést szeretnék, kizárólag erre az esetre lennék kíváncsi, hogy mi lesz a sorsa ezeknek a kutyáknak.
Persze, hogy nem itt neteznek, mert nincs náluk bevezetve. De én gondolok rájuk is. És többen vannak, mint hinnéd. Az meg egy téves sztereotípia, hogy minden tanyasi láncon tartja a kutyáját.
Direkt írtam az indítóban, hogy nem veszekedést akarok, hanem a konkrét kérdésemre választ. Erre te jössz azzal, hogy csökkent agyi tevékenységgel rendelkezik, aki más véleményen van, mint te. Ezt nem kommentálnám.
És hogy szelektíven olvasnék, én azt hiszem, minden felvetésre válaszoltam, ha mégsem, nyugodtan hívja fel a figyelmemet, aki egy konkrét hozzászólásnál úgy látja, nem volt válasz, és pótolni fogom. Ezzel szemben fordítva inkább igaz a dolog, mert pár dolgot felvetettem, amire nem jött válasz, teljesen figyelmen kívül hagyták. Például, hogy a chip miatt sokkal több kóborkutya lesz, és talán mégtöbb, akit halálra kínoznak majd, vagy kivágják belőle a chipet, és a kutya nyílt sebbel a testén rója majd az utcákat. Erre senki nem reagált.
Utcsó előtti bejelented hogy elszökött miközben megvan.. Viszont ekkor nem lehet állatorvoshoz vinni... Nem olyan sok pénz az a chip..
A láncon tartott kutyához meg gratulálok .. Annál jobb megoldás a szökés elkerüléseshez ha 2lábából levágsz 10-10 centit...
"A kutya tartás felelősség, és aki nem tudja hogyan kell kutyát tartani az ne tartson."
A következő mondatod pedig így kezdődik: "A nagytestű kutyánk láncon van"
Lehet, hogy érdemesebb lett volna hallgatnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!