Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet olyan ritka a...

Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?

Figyelt kérdés
És a neten se találtam a fajtájáról csak EGY képet???
2012. okt. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
59%

Kedves 29%-os!

Az, hogy valaki azért vesz törzskönyves kutyát, hogy lengethesse a törzskönyvet mások orra előtt, csak azoknak jut eszébe, akik nem érik fel ésszel, csórók, igénytelenek stb. hogy megválasszák, hogy normális helyről vegyenek kutyát.

Kérdem én, az nem hányingert keltő, hogy valaki vesz szaporítótól egy fajtajellegű állatot, mert nincs pénze, (vagy igénytelen, tudatlan) és próbál vele villogni (még itt a gyk-n is feltétlenül megemlíti) hogy az ő kutyája fajtatiszta?

2012. nov. 6. 19:49
 72/73 anonim ***** válasza:
6%

se igénytelen, se csóró nem vagyok...az, hogy lepontoztatok... hát, pont nem érdekel, ettől az életem nem fog drasztikusan rossz irányba fordulni.

Hát, akkor legyennektek igazatok, hogy én nem értem, de elég nagy a valószínűsége annak,hogy ti sem, csak fújjátok azt, amit mások...

ja, és nekem nem azért kell a kutya, hogy felvágjak vele...mert hát drága volt, ergo az emberek lássák, hogy nekem mennyi pénzem van...mert hát, a szövegedből ezt lehet kiolvasni. de tuuuuuudom, én vagyok az ostoba tudatlan, de szerintem örülnétek ti annak, ha ennyire lennétek csak ostobák, mint én...

Amúgy, az én hozzászólásom nem csak erre a kutyára vonatkozik, hanem itt a gyk-n már nem egy helyen olvastam, sőt, itt is volt példa, hogy valaki feltöltötte a kutyájáról a képét, olyan kérdéssel, hogy szép-e, és mindenki agyondícsérte, meg itt is kérdezgették, hogy melyik kennelből való, és amikor a kérdező közölte, hogy nem tenyésztőtől van, onnantól kezdve az emberek elkezdték észre venni, hogy jé, hát nem is olyan, mintha fajtatiszta lenne, meg szép, és szeresse a korcs kutyáját, mert egyértelműen látszik, hogy keverék...de amíg nem tudták, hogy nem tk-s szerintem a tűzbe tették volna a kezüket, hogy ez biza tk-s eb... ezek után mit higyjenek az emberek? Tény, sok hülye van, akinek azt mondják egy puli kölyökre, hogy komondor, és el is hiszik, de aki ilyen, az így járt...

De, én még mindig vallom és vallani is fogom, hogy törzskönyv nélkül is van fajtatiszta, és egészséges kutya...nekem eddig egy kutyám sem hordozott öröklött betegséget, és nem is voltak soha betegek. Hála istennek az oltásokon meg a bolhaírtáson kívül soha nem kellett az állatorvosra költenem...

(várom a további hülyézést, lepontozást(remélem lemegy 0-ra) és a többi okoskodást).

2012. nov. 7. 00:40
 73/73 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! A kutyád tk neve továbbra sem derült ki, gondolom nehéz elolvasni. A fentiek fényében továbbra is az az álláspont, hogy van egy szép keverék kutyád!
2014. okt. 1. 18:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!