Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?
Figyelt kérdés
És a neten se találtam a fajtájáról csak EGY képet???2012. okt. 25. 22:21
12/73 A kérdező kommentje:
magyar vizsla keverék eleve nem lehet mert tuti hosszú szörű weimari mert mindene olyan mint a képeken amik a neten vannak amiket küldtetek,a lábán a szőr csiíkok,a farka, a füle,mindene, a nyakán a szőr,minden!!!!
2012. okt. 25. 22:46
13/73 A kérdező kommentje:
Ja és 89ezer ft ért vették a szüleim....(most kérdeztem meg)
csak azért volt kétséges hogy az-e az ami a törzskönyvében van mert nem találtam róla csak egy képet amin ugyan olyan volt.. :))
2012. okt. 25. 22:48
14/73 anonim válasza:
Itt a sötét miatt kevésbé látszik, de hiányzik belőle az a szürkés árnyalat, ami minden weimariban megvan, még a barnában is. Egy ritka és drága fajta ez, nagyon valószínűtlen, hogy egy chip/tetoválás nélküli weimarit talál az ember a sarkon.
15/73 anonim válasza:
most látom, hogy vetted. így már más, de akkor is furcsa a színe
16/73 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem találták a szüleim hanem vették basszus.. :D
2012. okt. 25. 22:50
17/73 A kérdező kommentje:
Ja és attól is függ hogy süt e rá a nap a kép közben mert ha fa alatt fotózom akkor szürkés barnás,és ha nem akkor pedig világos ahogy az a képen is látszik... (fa alatt azt értem h közbe világos van) az udvaron
2012. okt. 25. 22:52
18/73 anonim válasza:
Akkor meg mit akarsz tudni, ha ott a TK a kezedben? Mi a kérdés?
19/73 anonim válasza:
Most mi a kérdés? Vettétek? Van törzskönyve? Abban mi van? Nekem bele van írva a fajtája, az anyuka, apuka, nagyszülők, stb, stb, stb, és kész. A tenyésztőnél több ugyanilyen kutya volt? Hogy néztek ki a szülők? Ki mondta hogy korcs?
20/73 A kérdező kommentje:
igen furcsa a színe,de hangsúlyzom nap sütés függő,vagy fény erő!!mer t a körte fa alatt fotóztam nyáron amikor hűsölt akkor teeljesen szürkés barnás volt a bundája... :D
majdnem olyan mint egy kaméleon.. :D de kivételesen okos(nem hencegni akarok) egyszer poénból mondtam neki menny a lépcső alá hozz egy flakont... mondtam magamba ugyse érti minek is mondom... és elment és erre anyukám a tanu,.. :D nagyon vicces volt.. :D és érdekes...
2012. okt. 25. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!