Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet olyan ritka a...

Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?

Figyelt kérdés
És a neten se találtam a fajtájáról csak EGY képet???
2012. okt. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:

Pedig benne van (lang):

www.weimaraner-nrw.de/images/ahnentafel1.jpg

2012. okt. 28. 14:30
 42/73 anonim ***** válasza:

Hoppá, így lesz jó:

[link]

2012. okt. 28. 14:55
 43/73 anonim ***** válasza:
Lang az hosszú, de a barna már nincs benne. Egyébként magyar törzskönyvbe nem írnak ilyet.
2012. okt. 28. 15:05
 44/73 anonim ***** válasza:

Visszanéztem a fotót, a kutyád ír szetter keverék, nagyon szép. Semmi esetre sem hosszú barna szőrű weimari vizsla. Vagyis átvágtak a kutyaszaporítók.

Egy ismerős havanese kiskutyája fehér szőrű pulikeverékké nőtt fel. Ő is kapott törzskönyvet, ami persze hamis volt. Ettől függetlenül szeretik és őrzi a házat.

2012. okt. 28. 15:10
 45/73 anonim ***** válasza:

Ha te attól jobban alszol, hogy azt mondod h hosszú szőrű weimarid van, ám legyen. Csak ne akard mással is elhitetni, mert ha megnézel egynél TÖBB képet róluk (pláne olyat, amelyiknek a színein nem állítgattak utána) egyértelmű h köze nincs a tiédnek a weimarihoz. A tiéd vörös, a weimari inkább egérszürke és ezüst között van. A tiédnek rövidebb és vastagabb a lába, a weimarinak kecsesebb, hosszabb.

De elég ha beírod a google-ba:

long haired weimaraner

2012. okt. 28. 17:42
 46/73 anonim ***** válasza:
előző, a weimari színe hamvas és barna színekből áll, attól függ a színe, milyen fényviszonyok közt fotózták.
2012. okt. 28. 18:13
 47/73 anonim ***** válasza:
Rendben, legyen hamvas és barna - de akkor sem vörös.
2012. okt. 28. 18:41
 48/73 anonim ***** válasza:

Kedves ma 14:30!

Grrrr. És szerinted az a fajtához van írva, hogy "lang"? Segítek. Nem, a szőrzethez van írva.

Nem azt mondtam, hogy nincs benne a törzskönyvben a szőrzetre vonatkozó infó, hanem azt, hogy az nem lehet a fajtához írva, hogy hosszúszőrű weimari vizsla, mert ilyen fajta nincs. Weimari vizsla van. Ennyi. Érteeeeem?

2012. okt. 28. 18:48
 49/73 A kérdező kommentje:

nem ír szetter keverék már elmondtam........

Ugyan ugy néz ki mint az első oldalra elküldött google-ös link amiben ugyan olyanok mint az enyém!!!1

ÉS NEM KEVERÉK !FOGJÁÁTOK MÁR FELLLL

2012. okt. 28. 23:05
 50/73 anonim ***** válasza:
100%
Melyik kennelből való? Ha erre a kérdésre megadod a választ, befogjuk, tényleg.
2012. okt. 28. 23:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!