Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?
Pedig benne van (lang):
www.weimaraner-nrw.de/images/ahnentafel1.jpg
Visszanéztem a fotót, a kutyád ír szetter keverék, nagyon szép. Semmi esetre sem hosszú barna szőrű weimari vizsla. Vagyis átvágtak a kutyaszaporítók.
Egy ismerős havanese kiskutyája fehér szőrű pulikeverékké nőtt fel. Ő is kapott törzskönyvet, ami persze hamis volt. Ettől függetlenül szeretik és őrzi a házat.
Ha te attól jobban alszol, hogy azt mondod h hosszú szőrű weimarid van, ám legyen. Csak ne akard mással is elhitetni, mert ha megnézel egynél TÖBB képet róluk (pláne olyat, amelyiknek a színein nem állítgattak utána) egyértelmű h köze nincs a tiédnek a weimarihoz. A tiéd vörös, a weimari inkább egérszürke és ezüst között van. A tiédnek rövidebb és vastagabb a lába, a weimarinak kecsesebb, hosszabb.
De elég ha beírod a google-ba:
long haired weimaraner
Kedves ma 14:30!
Grrrr. És szerinted az a fajtához van írva, hogy "lang"? Segítek. Nem, a szőrzethez van írva.
Nem azt mondtam, hogy nincs benne a törzskönyvben a szőrzetre vonatkozó infó, hanem azt, hogy az nem lehet a fajtához írva, hogy hosszúszőrű weimari vizsla, mert ilyen fajta nincs. Weimari vizsla van. Ennyi. Érteeeeem?
nem ír szetter keverék már elmondtam........
Ugyan ugy néz ki mint az első oldalra elküldött google-ös link amiben ugyan olyanok mint az enyém!!!1
ÉS NEM KEVERÉK !FOGJÁÁTOK MÁR FELLLL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!