Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?
mekkora egy szemetek vagytok...még ha nem is eredeti a tk, attól mért ne lehetne fajtatiszta... ti nagyon beszűkűlt látókörűek vagytok...sőt, felháborítónak tartom ezt a hozzáállást...csak a tk a tk és a tk, a többi az már selejt? szerintem egy tk nélküli kutya is lehet FAJTATISZTA!! és most osszatok nyugodtan, de ez a véleményem...akinek meg csak az számít, hogy tk-s kutyája legyen nem hiszem róla, hogy olyan elhivatott kutyás, csak a papírját akarja mások előtt lengetni, hogy nekem törzskönyves kutyám van, 150.000-ért vttem ezért fajtatiszta, de ha tallkoznak egy ugyanolyan kutyával, és kiderül, hogy nem tk-s akkor már ráfogják, hogy keverék.
Az én kutyáim nem tk-sak, mégis, amikor HOZZÁÉRTŐ emberek látják, megkérdezik, hogy melyik kennelből való...és nem keverékek...de ezt nektek lehet magyarázni... mert nállatok csak az a fajtatiszta, amelyiknek törzskönyve van.
Az a baj kedves 29%-os, h nem érted a lényeget.
Magyarországon nem is tenyésztenek ilyen kutyát, nem h valaki fű alatt vegyen egyet. Amiket meg összehordtál az úgy ahogy van válaszra se méltatható hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!