Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet olyan ritka a...

Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?

Figyelt kérdés
És a neten se találtam a fajtájáról csak EGY képet???
2012. okt. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/73 anonim ***** válasza:
57%
Te meg fogd fel, h a te kutyád vörös, ilyen színű weimari vizsla nincs. De vidd el egy tenyészszemlére ;o)
2012. okt. 28. 23:20
 52/73 anonim ***** válasza:
59%

Az első kép láttán én is azt írtam, keverék,de a második fotón már szép szürke. Photoshopnak vélném, ha nem ismernék ilyen színű kutyát. Ő egy hamvasbarna mudi, Gondűző-Alkonyat Sobri Gyöngye:

[link]

[link]

Ez egy ilyen érdekes színváltozat, vagy a barna, vagy a kék dominál, a fényektől függ. A kutyám tenyésztőjénél is van ilyen kölyök. Ő sok mobilos képet tölt fel, a legtöbb képen világosbarnának tűnik a kölyök, a mobilok rossz minőségű kamerája a valóságnál is vörösebbnek örökíti meg a kicsit. Vagy éppen kékesnek. Bonyolításképp az ilyen színű kutyáknál sokszor vagy a kék, vagy a barna dominál jobban, néha a bíróknak is nehéz eldönteni, milyen színű kutyát látnak :D

Érdekességképpen egy hamvas (kék), hamvasbarna (izabella) és egy barna mudikölyök:

[link]

A középső kölyök mobillal:

[link]

Hát, én továbbra is kíváncsi vagyok a kérdező kutyájának törzskönyvi nevére :)

2012. okt. 29. 09:26
 53/73 A kérdező kommentje:
Weimaraner (Langhaar.) ez van benne:)
2012. okt. 29. 09:31
 54/73 A kérdező kommentje:
51-es! a kutyám barna színű nem vörös... nem hiába becézem barna szőnyegnek... az egész bundája barna,az orra is,és még a szeme közepe is!!!!!!!!!(vicc nélkül)
2012. okt. 29. 09:34
 55/73 A kérdező kommentje:
photo shopp... :D azért nem kézpzeled hogy a kutyámat (akit a barátomnak tekintek)meg photo shoppolom,,..????!
2012. okt. 29. 09:36
 56/73 anonim ***** válasza:
54%
Jó, de ez még nem a törzskönyvi neve :) Oda mi van írva? Csak kíváncsiak vagyunk a felmenőire, hogy jöhetett ki nála ez a szőr, melyik őse örökíthette.
2012. okt. 29. 10:07
 57/73 anonim ***** válasza:
57%

Fotózd már le a törzskönyvet légyszi!

Bár nem hinném h egy magyar tk-ben németül lenne benne a kutya fajtája.... érdekes :o))

Meg tehetnél fel a kutyádról még több képet, hátha tényleg csak a fényviszonyok miatt látszik őzbarnának, mint egy magyar vizsla...

2012. okt. 29. 10:40
 58/73 anonim ***** válasza:
70%
A kutya neve érdekel minket, nem a fajtája, az egész hosszú neve, ami a törzskönyvön szerepel :)
2012. okt. 29. 12:39
 59/73 anonim ***** válasza:
Hiába próbáljátok meggyőzni, ami nincs, nem lehet beírni. A hamis törzskönyvbe azt írnak, amit akarnak. Hagyjátok, kár vele vitatkozni.
2012. okt. 29. 19:05
 60/73 A kérdező kommentje:

Ma voltam vele az állat orvosnál,törzskönyvel mindennel együtt (szokásos bolha elleni cseppeket kapta) és meg kérdeztem mi véleménye,hogy eredeti-e a törzs könyv,és ,hogy keverék-e!?Azt mondta,hogy kizárt h keverék legyen mert szokott hozzá járni egy ugyan ilyen fajta kutya!!Az a kutyát német o. ból hozták kölyök korában! de az nem lényeg!

Na ezzel annyi a lényeg hogy ma be bizonyosodott hogy NEM keverék!!!!!!!!!!(ja és azt mondta hogy a t.k. is eredeti):)- a kételkedőimnek üzenném!

Köszi szépen minden normális választ,az értelmetlen elfogult válaszolóknak pedig legközelebb ne akarjatok nagyon okosak lenni!

köszi :)

2012. okt. 30. 21:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!