Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?
Az első kép láttán én is azt írtam, keverék,de a második fotón már szép szürke. Photoshopnak vélném, ha nem ismernék ilyen színű kutyát. Ő egy hamvasbarna mudi, Gondűző-Alkonyat Sobri Gyöngye:
Ez egy ilyen érdekes színváltozat, vagy a barna, vagy a kék dominál, a fényektől függ. A kutyám tenyésztőjénél is van ilyen kölyök. Ő sok mobilos képet tölt fel, a legtöbb képen világosbarnának tűnik a kölyök, a mobilok rossz minőségű kamerája a valóságnál is vörösebbnek örökíti meg a kicsit. Vagy éppen kékesnek. Bonyolításképp az ilyen színű kutyáknál sokszor vagy a kék, vagy a barna dominál jobban, néha a bíróknak is nehéz eldönteni, milyen színű kutyát látnak :D
Érdekességképpen egy hamvas (kék), hamvasbarna (izabella) és egy barna mudikölyök:
A középső kölyök mobillal:
Hát, én továbbra is kíváncsi vagyok a kérdező kutyájának törzskönyvi nevére :)
Fotózd már le a törzskönyvet légyszi!
Bár nem hinném h egy magyar tk-ben németül lenne benne a kutya fajtája.... érdekes :o))
Meg tehetnél fel a kutyádról még több képet, hátha tényleg csak a fényviszonyok miatt látszik őzbarnának, mint egy magyar vizsla...
Ma voltam vele az állat orvosnál,törzskönyvel mindennel együtt (szokásos bolha elleni cseppeket kapta) és meg kérdeztem mi véleménye,hogy eredeti-e a törzs könyv,és ,hogy keverék-e!?Azt mondta,hogy kizárt h keverék legyen mert szokott hozzá járni egy ugyan ilyen fajta kutya!!Az a kutyát német o. ból hozták kölyök korában! de az nem lényeg!
Na ezzel annyi a lényeg hogy ma be bizonyosodott hogy NEM keverék!!!!!!!!!!(ja és azt mondta hogy a t.k. is eredeti):)- a kételkedőimnek üzenném!
Köszi szépen minden normális választ,az értelmetlen elfogult válaszolóknak pedig legközelebb ne akarjatok nagyon okosak lenni!
köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!