Hány éves koráig élhet egy vizsla, ha az egészsége rendben van?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 22:04
2/8 anonim válasza:
10-12? Azért pár évvel többet. Az unokatesómé 15 évet élt, a szomszédé 21-et. De igazából ez változó.
3/8 anonim válasza:
Általában 12 évet élnek. De persze mindig vannak kivételek.
4/8 anonim válasza:
Én 14 körülit tippelnék, de nem nagyon lehet erre pontos számokat mondani.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a 21 éves nagyon jó életet élhetett, ilyenről még nem hallottam. Az én vizslám glaukóma miatt megvakult ugyan, de jó kedve van, nagyon jó az étvágya. (kissé túl jó is:30 kg).
2012. okt. 25. 11:46
7/8 anonim válasza:
A túlsúly jelentősen megrövidítheti az életét, tessék lefogyasztani azt a kutyát. Ilyen Gréti mix-szerű cuccal (az már megszűnt, de ha jól tudom, van valami hasonló helyette) keverheted a kajáját, akkor jól is lakik, meg nem is lesz elhízva.
8/8 A kérdező kommentje:
Light senior tápot kap most állunk át Joseráról Agilra, mert a Josera nem elég neki, már hajnalban ugat, hogy éhes. De, ha ez sem válik be, nem tudod mi az a táp, amit írtál?
2012. okt. 25. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!