Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lehet olyan ritka a...

Hogyan lehet olyan ritka a kutyám fajtája (Barna hosszú szőrű weimari vizsla) nem korcs mert a kis könyvében is az van, és két és fél éve megvan és ez idő alatt csak kétszer láttam ugyan olyan fajtájút mint ő?

Figyelt kérdés
És a neten se találtam a fajtájáról csak EGY képet???
2012. okt. 25. 22:21
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/73 anonim ***** válasza:
100%
Kinyögöd végre, hogy mi a kérdésed, vagy csak mesélni akartál a kutyádról?
2012. okt. 25. 22:58
 22/73 A kérdező kommentje:

a tesója volt már csak azt mondták a szüleim,meg az anyja,

de már kaptam a kérdésemre választ a képpel,csak nem gondoltam pont arra hogy németül irjam be a fajtáját.. :D

2012. okt. 25. 23:00
 23/73 anonim ***** válasza:
100%
Mi a törzskönyvi neve??
2012. okt. 25. 23:39
 24/73 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább hosszú szőrű magyar vizsla.

Ismerősöm 12,5 éves vizslája:

[link]

És hogy hogyan?

[link]

2012. okt. 25. 23:48
 25/73 anonim ***** válasza:
100%

Most van törzskönyve vagy nincs? Nem az oltási könyv érdekel!

Ennyiért egy pofátlan szaporító is elsóz egy "ritka fajtát".

2012. okt. 26. 09:12
 26/73 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a válasz egyszerű. Ha van törzskönyve a kutyádnak akkor olyan fajta ami a törzskönyvben le van írva, ha nem akkor csak keverék. Akármilyen szépen is süti a nap.

Egy kutya valamely fajtához való tartozását csak és kizárólag a türzskönyv megléte vagy hiánya dönti el. Ha nincs akkor max fajtajelleget mutató keverék.

2012. okt. 26. 10:45
 27/73 anonim ***** válasza:

Az van a törzskönyvében a fajtához írva, hogy

"barna hosszú szőrű weimari vizsla"?

2012. okt. 26. 13:53
 28/73 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%
Kizártnak tartom, hogy a linkelt kutya törzskönyvében HOSSZÚ SZŐRŰ WEIMARI VIZSLA szerepel...tök más a kutya...több hasonló keveréket láttam, szetter-labi, vizsla-golden párosítást pl...a kutyádat melyik kennelből vettétek? Mi a törzskönyvi neve???
2012. okt. 26. 14:41
 29/73 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Egy törzskönyv, vagyis származási lap így néz ki:

[link]

Látszik, hogy ennek a vizslának a teljes, "hivatalos" neve Cirókházi Szofi. A te kutyádnak mi van ebbe a rovatba írva? Ha külföldi törzskönyve van, akkor sem sokban tér el, pl. ő Amir von Rooster's yard:

[link]

Ha ezt a fontos információt megírod nekünk, talán könnyebben megfejtjük a rejtélyt. Ha nem kaptatok hozzá vásárláskor ilyen papírt, nem bejegyzett tenyészetből vettétek, akkor sajnos nagyon csúnyán becsapták a szüleid, és a kutyád egy weimari, meg egy hosszabb szőrű eb (pl. ír szetter) jól sikerült keveréke...

Amúgy erre a színváltozatra tényleg igaz, hogy nehéz jól fotózni, nekünk hamvas mudink van, ő is "színjátszós", tűző napon fotózva barnának tűnik, árnyékban szép ezüstös.

2012. okt. 26. 16:35
 30/73 zeusz4 ***** válasza:
0%
Szia szerintem se korcs a kutyád,mert van hosszú szörű is a bizonyíték:. Szőrzete rövid, sűrű, testhez simuló. Színe ezüstszürke vagy egérszínű; a feje és a füle általában világosabb. Hosszú szőrű változatban is tenyésztik.
2012. okt. 26. 19:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!