Aki nem akar chip-et tetetni a kutyájába, mik az ellenérvei, és változott-e valamit a véleménye most, hogy kötelezővé teszik?
08:23
Tanultál már elektronikát ? Fogadjunk hogy nem. Szólj már légyszíves ha energiaforrás nélkül tud majd az emberiség jelet sugározni éveken keresztül kérlek, addig pedig ne okoskodj. A telefonokban ott van az akkumulátor így ott képes jelleadásra is a telefon, ezt nem is vitatom. De a chip nem sugároz semmiféle jelet fogjátok már fel. Egy dologra alkalmas: egy számsor tárolására. Ennyire képes, nem tud gondolatot olvasni, nem képes helymeghatározásra, és nem okoz idegrendszeri gondokat.
Mi a helyzet a chipes bankkártyákkal, a chipes diákigazolvánnyal (nekem már ilyen van) ? Soroljak még dolgokat? Be lehetne már fejezni a sületlenségek szajkózását és utána kellene nézni a dolgoknak mielőtt okoskodni kezdtek.
És nem a sajtónak hiszek hanem annak amit eddigi életem során tanultam, csak ahelyett hogy hogy kitalálnék mindenféle hülyeséget először elgondolkodom rajta mennyire is lehetséges a kitalációm. Javaslom ezt neked is kedves hozzászóló.
Annak,aki 9:25-kor írt :
a bankkártya egy tárgy,az sose fog megbetegedni,nem élőlény,nem érez semmit.Attól,hogy te chipes bankkártyát hordasz,nem lesz bajod,mert nem a szervezetedben van!
A chip sajnos a Kutyák szervezetében lesz,mivel Ők Élőlények,ezért tud kárt tenni a szervezetben!
Hogy lehet már valaki ennyire értetlen,hogy ezt nem bírja felfogni?
Gondolkozzon már el minden chippárti ! :
az állatorvosi iskola nem vezetheti félre a tanulókat,azzal az állásukat veszélyeztetnék!
Valóban nem tanultam elektronikát, de akkor sem hiszem el, hogy nem bocsát ki semmit a chip, akkor hogyan tudják bőrön át leolvasni? A vonalkódot le tudják, de tapasztaltam, mert voltam pénztáros, hogy annak nagyon tisztán kell látszania, hogy le lehessen olvasni, ha már fólia van rajt, akkor se biztos, hogy működik a dolog, a chip pedig vastag bőr- és szőrréteg alatt van. Az állatorvos mondana butaságot? Nem hiszem. Te pedig nem tanultál biológiát, ugye? Legalábbis ilyen magas szinten. A chip nem gyógyszer, tehát a káros hatásai nem pár héten belül fognak jelentkezni. Arra pedig nagyon ritkán rön já a gazda, hogy problémák vannak az állat agyával (pl agydaganat) vagy a szívével (szívritmuszavar), mert ugye ő nem tudja megmondani, mi a baj. Persze látszólag minden rendben van vele. Sajnos az állatorvosok ez ellen nem tudnak semmit tenni, vagy ha tudnának, hatalmas áldozatot kellene hozniuk, de gondolom, ők ha lehet, a sajátjukba nem tesznek, vagy nem tartanak kutyát.
Hallottam olyan esetről, hogy egy gyerekorvos a kötelező védőoltást nem adta be a saját gyerekének, mert több kárt okoz, mint hasznot, beperelték, és megnyerte a pert, mert bizonyította az igazát.
Az utolsónak írom :
végre egy értelmes ember is van ezen az oldalon!
Megérti,hogy a chip káros a szervezetre.
A bejtatott kapszla tartalma egy transzpondert, amiben benne van a mikrochip, összefoglalva: A transzponderben lévő mikrochip hordozza az állat egyedi azonosítószámát. A transzponder passzív adathordozó, amely azt jelenti, hogy energiaforrással nem rendelkezik így nem is sgároz semmiféle jelet. A leolvasó által sugárzott hullámokat visszaveri és így válik azonosíthatóvá az állat. A bejuttatást követően a transzponder az állat szöveteiben eltokolódik.
A leolvasásról: A leolvasók 134,2 kHz-es hullámhosszú jelet bocsátanak ki, amely a transzponderről visszaverődve jelzi az állat egyedi azonosítószámát. A leolvasási távolság 5-10cm. Ez azt jelenti, hogy a transzpondernek a leolvasás során ezen a távolságon belül kell lennie.
Ez ezek után is meg vagytok győződve róla hogy ez káros az állatokra, hát tegyétek. Elég hiteles megcáfoltam úgy gondolom hogy nem sugároz jelet a chip, ha még ezek tán sem hiszetek nekem csak sajnálni tudlak benneteket, utána lehet olvasni a dolgoknak.
A rádiójeles chipeket pedig csak szállítmányozásnál használják, ebbe most nem megyek bele olvasatok utána ha érdekel.
14:40
De vártam hogy ezt írjátok xDDD Akkor elárulok nektek egy titkot, nagyon figyeljetek! Mindenütt ki vagytok téve a rádiófrekvenciás sugárzásnak ti is, és a kutyáitok is és még sincs tőle semmi bajotok -sőt, hogy akkor még pozitívan is nézzük a dolgot a leolvasó csak pár másodpercig sugározza a jelet, míg egy rádiótorony éjjel-nappal-. Csak vegyél egy komolyabb rádió vevőt, és még a külföldi rádióadásokat is be tudod fogni vele.
Részemről a vitát befejeztem mert semmi értelme folytatni, csak ugyan azt szajkózzátok (vagy mondhatjuk úgy is hogy okoskodtok) egyfolytában mindenféle hiteles alátámasztás nélkül.
"Mindenütt ki vagytok téve a rádiófrekvenciás sugárzásnak ti is, és a kutyáitok is és még sincs tőle semmi bajotok"
De, sajnos van, és az egyre szaporodó daganatos megbetegedések áldozatainál (amit már szinte természetesnek veszünk) a kutya se fogja leellenőrizni, hogy mégis mi a fenétől lett agydaganata (ha nem most, akkor tíz év múlva). Ügyesen meg van ez oldva, hogy senkit ne lehessen felelősségre vonni. Vannak elméletek, találmányok, rendeletek, törvények, de ha ezek mögött az embert keresed, nem találsz mást, csak fantomokat. Ügyes. És pont a chip pártiak, akik ugyanazt szajkózzák, ráadásul agresszív, sértett, pökhendi, nem egyszer egyenesen közönséges stílusban. (A kevés kivétel ne vegye magára.) Ez egy tipikus védelmi mechanizmus, az egó reflexszerű reakciója arra, amikor érzi, hogy esetleg nincs 100%-ig igaza, ezért támadásba lendül. Csak ne felejtsük közben el, hogy itt nem a büszkeség és a hiúság a tét, hanem az állataink.
A chipellenesek elsősorban
az Állatok védelméért harcolnak,
és ők akik valóban szeretik
az Állatokat!
Nagyon szépen köszönöm nekik,
hogy a Kutyák védelmére állnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!