Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát éri meg a...

Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 12:35
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/254 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is nagyon durva, fogyatékosnak, rokkantnak titulálni valakit egy vita miatt. Azért ennyire nem kellene elszállni.
2012. febr. 8. 21:09
 142/254 anonim ***** válasza:
79%
120-as: a sok tenyésztő azért gyűlt össze, mert már mindannyiuknak elege van belőle, hogy a sok laikus, akinek fogalma nincs, hogy miről is szól a tenyésztés és mitől tenyésztő a tenyésztő, folyamatosan őket szidja, csak mert nem adnak el nekik olcsón kutyát. ettől aztán mindannyiuk állatkínzó, pénzéhes dög, akiknek a kutya csak kellék.
2012. febr. 8. 21:09
 143/254 anonim ***** válasza:
100%
na igen... szociális munkásként mélyen is érint ha valaki ilyenekkel dobálózik szóval megkérnék mindenkit, hogy nyugi. Vitatkozni érvekkel kell és nem indulatból. De az érveket továbbra is várja szerintem mindenki akár még 100 hozzászóláson keresztül :)
2012. febr. 8. 21:14
 144/254 anonim ***** válasza:
31%

Én nem kértem olcsó kutyát senkitől, meg tudnám fizetni a "felső kategóriát" (bár nem vagyok gazdag, de szerencsére anyagilag stabilan állok), de köszönöm, nem kérem és ez a vita megerősített ebben.

Jó éjszakát mindenkinek!

2012. febr. 8. 21:23
 145/254 anonim ***** válasza:
85%
azt megkérdezhetem még, hogy ez mit jelent, hogy nem veszel tenyésztőtől kutyát? ha egyszer majd úgy döntesz, hogy lesz egy fajtatiszta kutyád, és azt látod a hirdetésben, hogy "törzskönyvezett kiskutyák oltva, chipezve, egészségügyi szűrésekkel rendelkező, jó idegrendszerű szülőktől eladók" akkor közlöd, hogy á, kizárt, nekem ez nem kell?
2012. febr. 8. 21:36
 146/254 anonim ***** válasza:
30%
Pontosan! Örökbe fogadok egyet újra. A mostani mentett kutyámban is nagyon sok örömöm van. Mint írtam fentebb, fajtatiszta, hozza a fajta tulajdonságait, mind külsőre, mind jellemben. Törzskönyvezett. 5 éve társam, 12 éves. A tenyésztője nem tartott rá igényt, miután a család aki megvette kidobta.
2012. febr. 8. 21:53
 147/254 anonim ***** válasza:
57%
Jó, de te is tudod, hogy a tenyésztőtől való kölyökkutya vásárlásnak nem ez az alternatívája. tehát inkább veszel expresszen 30.000ért, tkv nélkül, csak nehogy tenyésztő legyen?
2012. febr. 8. 22:17
 148/254 anonim ***** válasza:
8%

138.

Tudod mindenkivel azon a szinten kell kommunikálni, amit megért.

Jópáran leírtunk jópár dolgot és ha nem vagy képes azokat felfogni, akkor valóban, fogyatékos vagy. Egy gyikomat...

2012. febr. 8. 22:29
 149/254 anonim ***** válasza:
58%

147.

Mint írtam, örökbe fogadok, ha eljön az ideje, remélem még nem lesz egyhamar. Sem a szaporítókat, sem a tenyésztőket nem kívánom támogatni, csak egy kutyát akarok, akinek szüksége van rám. Sajnos van választék, rengeteg a kidobott kutya, lehet válogatni.:( Fajtatiszták is, ritka esetben törzskönyvezettek. Az én kutyám lesoványodva, tele sebekkel senkinek sem kellett, még a tenyésztőjének sem. Teljesen elzárkózott a segítségnyújtástól.

148.

Ha neked jól esik sértegess.

2012. febr. 8. 22:51
 150/254 Akiteki ***** válasza:
21%

Mint már ezt megírtuk, tévedésben élsz: nem tenyésztő volt.

Egyébként egy másik topikban most tudtam meg, hogy a tenyésztőt onnan lehet megismerni, hogy fizetős weblapja van. Az olyan, hogy freeweb, az már nem ér, hiába tették fizetőssé.

2012. febr. 8. 23:07
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!