Reménytelen. Felvette a szemellenzőt és fújja a magáét, mint a nyomtatóló.
Egyébként komolyan: miről is akarjuk meggyőzni a helikoptert? Pukkadozik magában és nem lát nem hall.
2012. febr. 8. 19:08
113/254 anonim válasza:
Mert nem a pénz miatt csináljuk! A magam nevében tudok nyilatkozni csak... de nekem eddig csak veszteséges volt és költöttem rá.
Mint leírtam én többször adtam ingyen kutyát ismerősöknek, barátoknak. Idegennek nem, méghozzá azért nem mert milyen alapon kapja ingyen? a két szép szemért?
Az eladás alapján nagyon sok rossz tapasztalatom van és megtanultam, hogy társtulajdonba soha ne adjak kutyát, meg, hogy még alaposabban a gazdik körmére kell nézni.
114/254 anonim válasza:
A tenyésztők elsősorban nem a leendő gazdi anyagi helyzetét nézik, hanem megpróbálják kiszűrni ki az, aki mindent megad annak a kutyának. Ha valaki nagyon akar egy kutyát, az össze fogja szedni rá a pénzt. Ha nem szedi össze, akkor nem is akarja igazán, ott az akarat hiányzik.
115/254 anonim válasza:
110: el is szoktad olvasni, amiket írsz? mert bődült nagy baromságokat állítasz.
hol láttál te olyat, hogy elmegy a vevő a tenyésztőhöz, elmondja, hogy milyen remek helyre kerülne a kutya, itt a vételár, a tenyésztő meg közli, hogy ááá, szerintem neked nem is telik rá...
2012. febr. 8. 19:09
116/254 anonim válasza:
igazad van Akiteki.
azért van 2 füle, hogy az egyik be, a másikon ki.
2012. febr. 8. 19:10
117/254 anonim válasza:
Van olyan találóskérdés, hogy: Mi az 2füle van mégsem hall?
2012. febr. 8. 19:17
118/254 anonim válasza:
Na, szerintetek ezek után a kedves kérdező bele vág a tenyésztésbe? és ha igen milyen fajtát választ..
2012. febr. 8. 19:41
119/254 anonim válasza:
Én úgy látom a dolgokat, hogy tenyésztésbe valaki akkor kezd, ha igazán elkötelezett egy esetleg több fajta iránt, mivel a kérdező fajtaajánlást is kért, így max szaporításba kezdhet.
2012. febr. 8. 19:43
120/254 anonim válasza:
Látom szépen összegyűltek a tenyésztők, védik a mundért! Nekem bár fajtatiszta kutyám van a kedvenc fajtámból, de kidobott, mentett. Gondolkodtam, ha elmegy szegény, mert már öregecske, akkor a következő kutyám majd tenyésztőtől veszem. Elvettétek a kedvem ettől (ti is itt és mások is máshol), úgyhogy nem hiszem, hogy ilyen arrogáns, öntelt emberektől szeretnék kutyát, akik ha kell becsukját szemüket, bedugják fülüket, pedig tökéletesen tudják mi folyik ebben az országban a tenyésztőknél (is). Majd újra megmentek egyet azok közül akiket kidobnak, mert ti rosszul mértétek fel a nagy tudásotokkal, alaposságotokkal a gazdikat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!