Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?
"mentőkutya, vadászkutya, juhászkutya"
Eléggé lenézed a keverékeket, ha azt gondolod, hogy ők ilyesmikre nem képesek!
Győzködjétek csak a tömeget, engem nem tudtok meggyőzni a fentebb említett okok miatt. Sajnos az itt írogatók az egész tenyésztő-szaporító témát csak fehéren-feketén látják, pedig sajnos nem az, nem ilyen egyszerű. Sajnos nekem kicsit több tapasztalatom, rálátásom van a tenyésztők csodálatos világára, amit akkor lehetne hiteles módon tálalni, ha nevesíthetnék, de nem tehetem. Éppen ezért a további eszmecserének nincs értelme.
nekünk tanyánk van...soha életben nem engednék a nyáj közelébe egy ismeretlen származású kitudja milyen kutyát...
Nem is beszélve pl a vadászatról! ezek a fajták nem véletlen arra leettek tenyésztve amire... lehet én lenézem a keverékeket de a te tudásod a kutyákról pedig egy nagy nulla...
ez nem csak a képességekről szól. nagyon eltértünk az eredeti témától...
a tenyésztés felelősség, míg a kóbor kutyákért senki nem felel.
Tényleg, hogy ez miért nem jutott még eszembe! Esetleg jótékonysági céllal mindenkinek oda kellene passzolni egy-egy ivaros szukát, hagy keressen a szerencsétlen a szaporítással.
Nem kergetnek senkit az asztal körül, ha nem vesz kutyát. Ha meg olyat akar, ami megbízható minőség, akkor meg fogja fizetni.
Tudod a suzukival is el lehet jutni bárhová, mégis vannak emberek, akik audit vesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!