Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?
A 123 mit tükröz a jellememből, te gyikomat?
Nem írtam azt hogy megvetendő befogadni egy kidobott kutyát.
Az a megvetendő hogy erre vered magad, ezáltal bizonygatod hogy te jó ember vagy, miközben mi tenyésztők milyen szar emberek vagyunk.
Visszadobva a labdát úgy tűnik hogy téged nem a mentendő kutya megsegítése motivál hanem az hogy ezáltal magad minél jobb embernek tüntesd fel. Pedig ez egyáltalán nem nemesebb cselekedet mint megvenni a kutyát tenyésztőtől.
134 -es gyikomat, a szót rövid i -vel írom és nem azt jelenti amire te gondolsz (mindenki magából indul ki?).
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdesek..
Most miért kell személyeskedni?
így 100 egynéhány hozzászólás után már nem teljesen tudom honnan indult a vita de ez már kezd eldurvulni...
Egyezzünk ki abban, hogy tenyésztésből megélni nem lehet. Lehet hoz valamennyit a konyhára (bár ezt továbbra is tagadom) de kereset kiegészítésnek is kevés. Szaporítani meg a jelen magyar viszonyok között azért enyhén szólva is etikátlan...
ne személyeskedjünk, pl nekem eddig semmi gondom nem volt a "vitával" még akkor sem amikor élesebb volt a hangvétele, mert azzal nincs gond amíg nemcsap át abba ami már itt az utolsó oldalon van...
Na szóval béke. Vitatkozni lehet, a személyeskedést folytassátok privátban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!