Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát éri meg a...

Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 12:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/254 anonim ***** válasza:
13%

62-es

akkor ennyi!!

nem kell akkor mondani,h nem a pénzért csináljátok,mert egyik mondatotokkal ütitek agyon a másikat...

Én nekem van egy szaporítótól vett labradorom,ivartalanítva is van,szuka.eszembe nem jutott h pároztassam vagy akármi.nekem egy kutya társnak,és szabadidős partnernek kell.és az emberek 80%-nak is biztos.az a 20%aki miatt el vagytok vakulva és csak a rosszat szajkózzátok.

ezzel az erővel el is altathatjátok az alom 90%-át mert akkor biztos nem kerül rossz helyre...pff

2012. febr. 8. 18:47
 102/254 anonim ***** válasza:
18%
Szegény ember gyűjtögessen a tenyésztő kutyájára, mert a szaporított kutyát megvenni főbenjáró bűn. Aztán, ha nagy nehezen összejött a vételár, akkor közlik vele, hogy gyűjtsön még 1 millát, mert csak akkor méltó a kutyához! Kb. ez a lényege az utóbbi írásoknak!
2012. febr. 8. 18:52
 103/254 anonim ***** válasza:
92%
Igen, szaporítótól venni kutyát bűn. Jól látod. Vagy mentsen meg egy kutyát menhelyről, vagy vegyen tenyésztőtől.
2012. febr. 8. 18:55
 104/254 anonim ***** válasza:
91%

101:

Igen, ha a tenyésztő saját célra meghagyja az egy vagy 2kiskutyát a többit meg a te javaslatod szerint elaltatja, akkor a te következő szaporított kutyád hogyan lesz fajtajellegű keverék? Hiszen ha nem jut hozzá a szaporító a fajtatiszta kutyához, akkor ő sem fog tudni miből szaporítani...

Amúgy amíg van kereslet az ún. "feleslegre", addig nem értem hogy mi a bajod azzal, hogy a tenyésztők ezeket a kölyköket olyan embereknek adják el, akiknek erre igényük van. Miért fáj az, hogy valakinek az a kutya kell, aminek ismeri a felmenőit, tudja azt hogy mire van szűrve, tesztelve van a személyisége... Van rá igény? Igen van. A tenyésztő megél belőle? Nem, de ezt a kis bevételt ugyan ne sajnálja már tőlük senki!

2012. febr. 8. 18:55
 105/254 Akiteki ***** válasza:
83%

Gratulálok az okos hozzászóláshoz! Pont azért próbál az ember minél jobbat és szebbet csinálni, hogy 4 és fél kutyát lealtathasson.

Hogy maradjunk a példánál: Nálam hónapokig könyörgött valaki, hogy adjam el neki az egyik szukát. Nem akartam megválni tőle, ezért felajánlottam, hogy megkaphatja, hordja kiállításra és majd az első alom fedezését én fizetem és enyém lesz egy kölyök belőle. Néhány hónap múlva visszahozta a kutyát a hátsó lábaira lebénulva.

100 ezer forint volt a műtét, 20 ezer az ivartalanítás és a kutyám örök életére sánta maradt. Nem hogy ingyen, még én fizetek érte, hogy nálam legyen a kutyám.

2012. febr. 8. 18:56
 106/254 anonim ***** válasza:
10%

103!

A fő mondanivalóm ez volt: "ha nagy nehezen összejött a vételár, akkor közlik vele, hogy gyűjtsön még 1 millát, mert csak akkor méltó a kutyához"!

2012. febr. 8. 18:58
 107/254 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja vele senki közölni, hogy adjon még 1 millát...
2012. febr. 8. 19:00
 108/254 anonim ***** válasza:
90%

az emberek gyűjtenek pénzt mobilra, TV re, mindenféle technikai kütyüre... ez normális persze, de kutyára gyűjteni milyen gáz már...

Komolyan nem értem az embereket, ha valaki valami jót szeretne annak igenis meg kell fizetni az árát! Mobiltelefont se adnak azért ingyen mert csoró vagyok de jobban vigyáznék rá mint az a gazdag hapsi aki majd vesz egy újat ha ez már nem divatos...

Mellesleg a legtöbb gazdi egyáltalán nem vagyonos! megdolgoznak azért a kutyáért (nagyon kevés olyan van, hogy a gazda tényleg nagyon gazdag lenne)... nekem is van olyan gazdim aki tanárnő és évekig gyűjtött egy kutyára majd megvette tőlem... jelenleg a legkedvesebb barátnői egyike és a 2. kutyáját már ingyen kapta tőlem.

2012. febr. 8. 19:00
 109/254 anonim ***** válasza:
10%

ezért mondom akkor nem kell a sírás rívás

ez egy ilyen "szakma",mint minden rizikóval jár.nektek semmi sem jó...

az nem jó ha megveszik,mert ki tudja mi lesz vele,az nem jó,ha ingyen adjátok jó helyre,mert nem azért güzittünk...az nem jó,ha elaltatjátok,mert micsoda szemétség-természetesen ezt nem írtam komolyan csak ezekre reagálva,hogy :"oda se adnám senkinek",vagy hogy ez meg az lett meg így úgy kínozták őket" akkor mi a jó?

akkor mégis csak oda lyukaduk ki,hogy a pénz miatt is ccsináljátok,ez nem baj,mindenki pénzért dolgozik,de miért kell letagadni?!

2012. febr. 8. 19:02
 110/254 anonim ***** válasza:
13%
Akkor nekifutok még egyszer. Összegyűjti a pénzt a tenyésztő kutyájára, mert ugye így helyes. Aztán a tenyésztőnek nem elég jó az ő pénze, mert úgy gondolja, hogy a kutyának nem lenne meg mindene, mert szegénynek találja a vevőt. (Mintha ezt egy tenyésztő ki tudná biztosra szűrni.) Tehát mehet a bánatba a keservesen összegyűjtött pénzével.
2012. febr. 8. 19:03
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!