Tenyésztett kutya szinte soha nincs menhelyen max 1-2... ha az általam tenyésztett kutya utcára kerül a chip alapján lekövetik és másnap már itt van a kertemben.
Nemigazán értem miért tartod arroganciának azt ha megválogatja az ember kinek adja az általa felnevelt kutyát de te biztos tudod...
2012. febr. 8. 20:17
122/254 Akiteki válasza:
Tényleg az arrogancia és az önteltség áramlik mindenhonnan belőlünk. Ne is vegyél, támogasd a tömeges szaporítást! A szaporítók mindig kedvesek, mert különben nem veszik meg tőlük a kutyákat. És támogatják a továbbszaporítást is. Arra még nem jöttem rá, hogy miért, de mindegyik tanácsolja a gazdiknak, hogy gyártsanak további almokat.
2012. febr. 8. 20:22
123/254 anonim válasza:
Tedd azt 120 -as és közben veregesd a melledet meg a válladat hogy milyen jó ember vagy...
2012. febr. 8. 20:24
124/254 anonim válasza:
Erről beszélek.
121. Egyből azt állítja nincs tenyésztő kutyája menhelyen, megkérdőjelezve a biztos tényt amit írtam.
122. Akiteki
Szaporítók támogatásával vádol, holott sehol sem írtam, hogy pártolom őket.
123. Szerinte úgy tűnik megvetendő cselekedet befogadni egy kidobott kutyát, ki kell gúnyolni aki ilyet tesz.
Gratulálok, remek zárás!
2012. febr. 8. 20:37
125/254 anonim válasza:
120-as - én is le lettem szólva a múltkor amikor azt mertem mondani hogy nem feltétlenül tenyésztőtől kell kutyát beszerezni. És az által hogy vki elhoz egy kutyát a menhelyről még nem támogatja a szaporítókat. Mi pl ingyen hoztuk el a mieinket egy hölgytől aki nem tenyésztő, de véletlenül vemhes lett a kutyája. Mi ivartalanítottuk a mieinket, hogy még véletlenül se legyenek véletlenek.
2012. febr. 8. 20:39
126/254 anonim válasza:
124.
Nagyon durván ferdítesz...
2012. febr. 8. 20:42
127/254 anonim válasza:
Boglárka!
Sajnos van itt egy-két észt osztó emberke, szónoklatokkal, szép elvekkel árasszák el ezt az oldalt, de úgy érzem a 121, 122, 123, hozzászólás tükröz valamennyit a jellemükből.
2012. febr. 8. 20:42
128/254 anonim válasza:
Nem hiszem 126-os, nem hiszem.
2012. febr. 8. 20:43
129/254 anonim válasza:
nem azt írtam hogy nincs de általánosságban nem a tenyésztők kutyái kerülnek oda! mert az lekövethető, bekerül a kutya a tenyésztő pedig ha korrekt azonnal megy érte amint telefonálnak...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!