Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát éri meg a...

Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 12:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/254 Akiteki ***** válasza:
22%
Lehet, hogy cinizmusnak hívod, én humorérzéknek. A paranoiát viszont nem kezeli.
2012. febr. 8. 23:46
 162/254 anonim ***** válasza:
15%

Paranoia? Humorérzék? Ezt mondd a kutyámnak és a hozzá hasonlóknak, hátha viccesnek találják.

Aludj jól!

2012. febr. 8. 23:49
 163/254 anonim ***** válasza:
84%

Egy egyszerűnek tűnő kérdés , és lám....a végén rekordot fog állítani a válaszokból. Bár,nem a kérdésre adott valódi válaszokból.

Kíváncsi lennék, a kérdező egyáltalán benéz-e még a kérdésére?

2012. febr. 8. 23:51
 164/254 anonim ***** válasza:
19%
Úgy látszik feldobtam!:) De ezentúl a Családi kapcsolatok, Otthon, Barkácsolás, Számítástechnika rovatokat olvasom.:)
2012. febr. 8. 23:54
 165/254 anonim ***** válasza:
81%
Lehet, egy idő múlva onnan is vissza fogsz vágyódni ebbe az érdekes és cseppet sem unalmas közegbe :-D
2012. febr. 9. 00:56
 166/254 anonim ***** válasza:
17%
az embernek szíve joga attól vásárolni,aki szimpatikus neki,egyértelmű h én se tömöm egy p@raszt zsebét pénzzel,legyen az tenyésztő vagy szaporító.. ...igazából én is megengedhetném a tenyésztős kutyát magamnak,mert jobban keresek sokkal,mint az átlagmagyar...de ahogy ti is megválogatjátok kinek adjátok a kutyát,az emberek is megválogatják kinek adják a pénzüket.ahogy írta valaki nem ezért güriztem h egy segq zsebében landoljon..
2012. febr. 9. 08:14
 167/254 anonim ***** válasza:
79%
Én meg úgy vagyok vele ha nekem az adott párosításból kell a kutya, akkor megveszem akkor is, ha a tenyésztő paraszt. Ugyanis a parasztság és a hozzáértés nem függenek össze. Ha valamit meg kell csináltatni, akkor azzal fogom, aki a legjobban ért hozzá és nem azzal, akinek a legjobb a modora.
2012. febr. 9. 09:16
 168/254 anonim ***** válasza:
72%
A kettő nem zárja ki egymást! Lehet valaki jó modorú és jó tenyésztő, jó kutyákkal. Én se vennék, nem is vettem olyantól kutyát, aki bunkó!
2012. febr. 9. 09:40
 169/254 anonim ***** válasza:
8%
Ő az eladó, én vagyok a vevő! Az eladó van a vevőért, nem fordítva, ha üzletet akar kötni, legyen normális, ne lekezelő, mert akkor megyek tovább. A pénzemet arra költöm amire akarom, én döntöm el kinek adom, ahogy előttem is írták, nem azért güriztem, hogy... Szerencsére néhány ritka fajtától eltekintve, lehet válogatni.
2012. febr. 9. 09:45
 170/254 anonim ***** válasza:
85%

"Az eladó van a vevőért, nem fordítva"

lehet, hogy egy étteremben, vagy szupermarketben így van, de egy igényes tenyésztőnél nem hinném.

ha saját magamból indulok ki, a kutyám kölykeit, akiket nagy gonddal nevelgettem, odafigyeltem a párosításra, nagy reményeket fűzök hozzájuk, azokat a kiskutyákat - a saját kiskutyám testvéreit - nem fogom csak úgy odaadni akárkinek.

mivel az alom olyan lett amilyen (és ezt eredmények sora erősíti meg) nem kell alázatosnak lenni a vevőkkel, vagy lyukat beszélni a hasukba, ugyanis sorban állnak a kölykökért. egy igazán jó kutyát ki kell érdemelni.

de nem is értem miért van ez a nagy hőbörgés kutyás fronton. kecskéket is tartunk, fejős kecskéket. mi is olcsó expresszes anyákkal kezdtük, mindenféle rámondott fajtájúakkal, az eladók meg esküdöztek, hogy 3-4litereket adtak le az előző laktációjukban. aha, érdekes nálunk meg jó, ha 1,5 liter lejött tőlük, pedig nem kórón tartottuk őket... aztán megvettünk az első fajtatiszta fejőskecskét (dupla annyiért, mint az expresszeseket), és láss csodát, az leadja a 3,5litert! de ezért a kecskéért sokat kutakodtunk a tenyésztők között, elutaztunk érte közel 200km-t, vártunk fél évet, mert várólista volt a gödölyékre és mélyen a zsebünkbe nyúltunk. viszont ő teljesít is. azóta pedig a lányai is. és ha bunkó is lett volna a tenyésztő, akkor is megvettük volna, mert ő az országban a legjobb, és hiába vagyunk mi a vevők, nem találtunk volna még egy ilyen minőségű tenyészetet.

én speciel kutyával sem tudom máshogy elképzelni a dolgot. ha egy adott célra kell nekem a kutya, akkor igyekszem megtalálni a legjobb párosítást. mert céljaim vannak a kutyával, és el akarom érni azokat.

ha meg valakinek csak szeretni kell a kutya, nem érdeklik a fajtájával járó ösztönök, tulajdonságok és igények, akkor azok számára ott vannak a menhelyek, szeretni való kutya ott is akad bőven. szóval tényleg nem értem ezt a nagy háborgást...

2012. febr. 9. 10:33
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!