Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?
Azért nem csak baromságok vannak itt leírva.
De...
Nézd meg, milyen fajta nincs még az országban. Lehet nekiállni "tenyészteni" Egy-két alom erejéig a sznobok vinni is fogják egy ideig. Aztán sürgősen állj át más fajtára, mert az általad eladottak szépen fognak szaporodni, így már nem lesz menő az a fajta.
172.
Nem azért lett kigúnyolva mert mentett egy kutyát.
Hanem azért, mert ezzel felhelyezte magát egy piedesztálra hogy ő milyen jó ember, mert ő menti a kutyát, nem vásárolja tenyésztőtől, akik amúgy is köcsögök meg nem törődnek a kutyáikkal és ő ezt a világot ismeri.
Én meg voltam olyan kecseg leírni, hogy ettől még nem lesz jó ember és aki vesz az nem lesz rosszabb attól, mert olyan kutya kell neki, akinek a hátterét ismeri.
Az meg hogy "aki ahogy az emberekkel bánik, úgy bánik a kutyáival is" nettó hülyeség.
Akkor ilyen alapon aki szereti az embereket az szereti a kutyákat is? Mert mindkettőre akad rengeteg ellenpélda.
Más. Aki az emberekkel bunkó, és valamilyen szolgáltatási tevékenységet végez és megél belőle, elviszik a kutyáit, egymásnak adják az elérhetőségét, tele van az előjegyzése, az csak egy dologért van. Hogy nagyon jól csinálja.
Engem meg nem az érdekel hogy milyen kedvesen mosolyog valaki vagy milyen szépeket mond, mert nem azért adom neki a pénzem.
Hanem azért, hogy amit várok tőle, azt teljesítse.
kérdező!!
perzsa agár!!!vagy shiba inu!!
szerintem nincs vagy max 1-2 kennel van aki velük foglalkozik.perzsa agár pedig egyszerűen gyönyörűűű!!!!!!!!!!!!!
186-os, aki ilyen kutyát vesz, az csak a legjobb helyről teszi. Pont ezért van ilyen kevés tenyészet, egyszerűen kevesen keresnek ilyen fajtát, azok is leginkább külföldiek. Semmilyen fajtát nem éri meg tenyészteni. Amúgy meg ezt olvasd el, kérdező:
eladhatatlan fajtába nem szeretnék befektetni
melyikek a divatosak?
a szaktudásom megvan, nem kell ez miatt aggódni!
sőt, még bunkó alpári tahó sem vagyok, mint azt már alapból feltételezte egy fogyatékos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!