Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?
Minden szakmában vannak korrupt emberek.
A bírót nem választod, hanem kirendelik az ügyhöz. Ne keverd a dolgokat. De ha veszel valamit, akkor eldöntheted, hogy honnan. Legyen az mosógép, telefon, vagy akár élőlény. Tény, hogy ha kutyát veszek, akkor alaposabban körülnézek, mintha egy mosógépet vennék. Én. De sajna vannak olyan emberek, akik még talán kevesebb figyelmet szentelnek a kutyavásárlásra, mint egy tárgyéra. Ők járnak általában szaporítóhoz. Nálam evidens, hogy nem helyezek egy tárgyat egy élőlény elé...
Ebben egyetértünk.
Én is ismerek olyat a saját fajtámban, aki szerintem nem túl etikus. Anno, amikor kutyát kerestem, beszéltem is vele (akkor még nem tudtam miket csinál). Már a telefonban sem volt szimpatikus. Nem is vettem kutyát tőle. De sajna vannak olyanok, akik leállnak vele, pedig ismerik...
pedig majd lesznek kutyáim
amiket tenyésztek ombre
már előre sajnálom őket. elég nagy kár ebből a szempontból hogy nem Amerikában élünk. Nem vagyok nagy Amerika b*zi, egyet hiányolok onnan, az pedig az ahogy az állatoknak is vannak "jogai" és ha nem jól tartod jól megbüntetnek és el is veszik az állatot.
Remélem csak hülyéskedtél, te túl hülye vagy ahhoz hogy kutyát tarts. max plüss. gyíkarcú kis hülye
miért sajnálod előre őket?
és mit majmolod te amerikát? azt hiszed, hogy pár gyökér műsor miatt nagy állatvédők?
elárulom, hogy nem dísznek tenyésztik a harco kutyákat
annyira ostoba vagy, hogy csak sértegetéssel próbálod bizonyítani az igazadat, nem ésszerű indokkal, ami igazából nincs is neked
ezt aztán jól megaszontad...
jogaik az embereknek vannak
az állatoknak csak olyan jogai lehetnek, amivel az ember felruházza őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!