Melyik kutyát éri meg a legjobban tenyészteni? Melyikek a legdivatosabb fajták?
ma 15:43
A barátaid max egy szelete a kutyatenyésztőknek. Tehát általánosítasz. Valóban vannak, akiknek megy a szekér. De ez nem általános. A kérdező kérdezett. Akkor rajta, ajánlj neki jól jövedelmező fajtát. Lehet, egy életre hálás lesz Neked.
# 43
más nevében nem beszélek, de én speciel azért hozok le almot a szukámtól, mert benne látom azt, amit ettől a fajtától elvárok, amiért ezt a fajtát szeretem. kiválasztottam egy kant, aki illik hozzá mind vonalban, mind küllemben, mind jellemben, és azért raktam össze vele, mert szeretnék egy kiskutyát, aki a kettejük leszármazottja, és aki - reményeim szerint - még szebb és jobb lesz, mint az anyja, akivel tovább tudok menni, akivel folytatni tudom, amit az anyjával elkezdtem, és majd ha már visszavonul, átveszi a helyét.
és pont azért, mert magamnak "gyártok" kutyát, pont ezért nem fogom elaprózni a dolgot.
nekem elhiheted én lennék a legboldogabb ha almonként lenne 2 kiskutya (1 szuka és 1 kan) akik szépek, jók a szűréseik stb és nem kellene azzal szenvednem, hogy eladjak 4-5 olyan kiskutyát ami nem az amit megtartanék. Nekem az pont annyi bevételt hozna és jó lenne mint a gazdikkal szenvedni akik azt se tudják mit akarnak... majd évekig várni a telefont, hogy a fajtamentés egy általam tenyésztett kutyát szedett össze valahol (mert bármilyen cukkinak és kedvesnek tűnik egy család vagy egy ember soha nem lehet biztos benne az ember, hogy hova kerül a kutya)
Most is van, hogy inkább ismerősnek ingyen odaadom a jó kutyát mint, hogy "jó áron" adjam valakinek akiről semmit se tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!