Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann fülét hány hós...

Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 07:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/155 anonim ***** válasza:
0%

Az ivartlanítás a túlszaporodás ellen van.

A fülcsonkolás meg a divat miatt.

Tényleg ilyen nehéz megérteni, hogy mi a különbség?

Százszor leírtam, de te még most sem érted. Vagy nem akarod.

Semmi gyakorlati haszna a fülcsonkolásnak, mert mindent tud és mindenre alkalmas egy dobermann, akinek nem csonkították sem fülét sem farkát.

Minden indok, ami a csonkolás hiányának veszélyét taglalja kamu, csak a divat és az ember kénye az egyedüli indok.

Jogod van rá, de akkor is egy makk egészséges kutyának a teljesen egészséges fülét csonkoltad, aminek semmi haszna.

Csak annyi, hogy jogod van hozzá és neked így tetszik.

Más csonkított testével villogsz. Ennyi.

2010. nov. 12. 16:20
 52/155 anonim ***** válasza:
kérdező léci küldjél már a kutyuról képet:)
2010. nov. 12. 17:32
 53/155 anonim ***** válasza:
oncogito, nem hiszem el hogy megint képes voltál leírni ugyanazt a szarságot szinte szóról szóra... Csináld csak, úgyis mindenki leszarja!
2010. nov. 12. 18:06
 54/155 anonim ***** válasza:
100%

Tévedésben vagy velem kapcsolatban!

A tényeken nem tudsz változtatni. Mind kettő valami célból van eltávolítva. Az ivartalanítás azért hogy ne szaporodjon, a fülvágás meg azért hogy ne, illetve kevésbé sérüljön a fül, vagy az egész feje. A kidobó emberkék is kopaszok általában, így nem tudnak belecsimpaszkodni kidobás, akció esetén.

Ettől függetlenül egy hosszabb hajú emberke is el tudja végezni ugyanazt a feladatot vállalva a kockázatot, hogy lehet egyszer jól lerántják a földre, és beledöngölik...

És ez nem kamu mint ahogy hiszed. De végül is azt hiszel amit akarsz.

Nem divatból vágattam kutyáim fülét, hanem mert olyan helyen laktunk ahol a kutyákat kiengedték az utcára sétáltatás címén.

Meg nem tudom számolni hány kutyával /kal kellett verekednie kutyámnak.

Ha füle lett volna már rég megskalpolták volna.

Az meg már más kérdés, hogy sokkal jobban néz ki, mint lógó füllel.

Mind a kettő szerv eltávolítás akár tetszik akár nem.

Ezek tények!

2010. nov. 12. 18:07
 55/155 anonim ***** válasza:
54%

Százszor leírtátok már ezt a fülsérülést, nekem meg százszor le kell írni, hogy ez marhaság.

Más kutyának sem sérül többet a füle, amelyiknek nincs csonkolva. Vagy viadaloztatni szoktak a dobival?

Vágasd le a kezed és biztos lehetsz benne, hogy sosem fog többet eltörni!

2010. nov. 12. 18:09
 56/155 anonim ***** válasza:
54%

Ja, és miért csak a fülét véded?

Ha a fejét vágatod le, akkor a fejsérülést is megússza!!!

2010. nov. 12. 18:10
 57/155 anonim ***** válasza:

oncogito!

Inkább húzasd ki a fejed! Mindenki jobban járna!

Tanulj meg inkább szöveget értelmezni!

,,A kidobó emberkék is kopaszok általában, így nem tudnak belecsimpaszkodni kidobás, akció esetén."

ÉRTED? BELECSIMPASZKODNI!

Jézusom! Te hányas voltál általánosban?

2010. nov. 12. 18:24
 58/155 anonim ***** válasza:

Akkor nézzük ugy. Azért ivartalanitsak, hogy ne kapjon méhgyulladást. Miért? Mindig kapnak a szukák méhgyulladást? Nemtudom azért kérdezem. (nekem van egy 7 évesem, és még csak álvmhes sem volt egyszer sem )

Kankutyát, miért kell ivartalanitani? ha nem, akkor 100 %-ék, hogy prosztatarákja lesz?

Akkor kupiroztathatok nyugodtan, mert ugyanugy mint az előbbieknél ott van, lehet hosszu füllel hajlamosabb lesz a fülgyulladásra, lehet nem. De inkább megelőzzük. Mint ahogy az ivartalanitásnál is.

2010. nov. 13. 07:23
 59/155 anonim ***** válasza:
0%
Akkor szerencsés vagy,ha a kutyád még nem volt vemhes,de rajtad kívül rengeteg embernek a kutyája volt már az vagy szökik ki a kankutya mert érzi a tüzelő szukát,és az ivartalanítás hasznos,mert a kankutyák nem szöknek ki és nem történhet vele semmi baj,és ha a nősténynek születnének kiskutyái,azért annyi kutyát nem könnyű elajándékozni,főleg eladni...Egyetértek oncogito-val,a fülcsonkítás állatkínzás,ha nem tetszik normálisan a dobermann miért nem választasz másik kutyát??
2010. nov. 13. 09:01
 60/155 anonim ***** válasza:
0%

Kutyát azért kell ivartalanítani, hogy ne legyen nem kívánt vemhesség. Tudod, a kan kutya is kell a szaporodáshoz, ezért kell őt is ivartalanítani.

Az ember csak a haját vágja le, hogy ne csimpaszkodjanak bele verekedéskor, a fülét miért nem? Abba nem lehet belekapaszkodni?

A kutyád biztos szándékosan van verekedtetve, mert oda engeded, ahol verekednek. Ha nem akarnád, meg tudnád akadályozni és nem a kutyád formázod harci ebbé csonkolással.

Egyébként ismétlem, én még egyetlen tépett fülű dobermannt sem láttam, akit nem csonkoltak.

Valahogy a kulturált ebtartás nálunk nem divat.

Csak a barbár szokásokat őrizzük bőszen...

2010. nov. 13. 11:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!