Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?
Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 07:22
21/155 A kérdező kommentje:
takarödj kö.csög
2010. nov. 3. 17:54
22/155 A kérdező kommentje:
többieknek kösz
2010. nov. 3. 17:54
23/155 A kérdező kommentje:
én az ilyen embert mint oncognyitó szájbarúgom, aztán megkérdezem you like shit?
2010. nov. 3. 17:59
24/155 anonim válasza:
oncogito az a kutya olyan mint 1 agát neki doberman van én ahány dobit ismerek mindnek vágva van a füle ne okoskodjál már álandóan már mindenki unja nem veszed észre magad h hol a határ?
kérdező sztem is úgy maximum 12 hetes korig és tényleg jó dokihoz kell meni mert könyű elrontani!
25/155 anonim válasza:
Először kurtítsd a sajátodat, aztán a kutyáét! Éld át a fájdalmat, amit ő is átél miattad! Hogy lennél képes egy édes kiskutyának bármiét is megcsonkítani! Te állatkínzó vadbarom!!!!! Vágasd le a farkad, ha van te állat!
26/155 anonim válasza:
Látom megint kényes témát találtunk. Mindenki gyűlölködik és elküldi a másikat a jó büdös p.cs@ba, ahelyett hogy megnézné a másik oldalt. Egyrészt nem altatás és érzéstelenítés nélkül csinálják, hanem épp ellenkezőleg. Lehet hogy csonkolás de akkor most ennyi erővel ne ivartalaníttassunk, mert az is csonkolás, meg nem természetes? Részben tényleg divat és szerintem is sokkal szebb kurtított füllel, meg farokkal. De ha valakinek lógó füllel meg hosszú farokkal tetszik miért ne? Tény hogy állítólag a kiállításokról kitiltják illetve nem minősítik az ilyen kutyákat. Ha tényleg be van tiltva, akkor miért látok még mindig olyan dobbermannokat akiknek meg van csonkolva a fülük? Akkor a rotinak se kurtítsuk a farkát? Vannak olyan fajták amik pl lógó füllel is tetszenek, ilyen pl a dogok és a schnauzerek. Mikor gyerek voltam apámnak volt egy óriás schnauzere akinek szintén le volt vágva a füle. Tényleg sokat kellett vele foglalkozni mire úgy állt ahogy kellett. Egyébként 12 hetes kor és jó dokihoz menj.
27/155 anonim válasza:
ma 18:55--Minden szavad úgy igaz ahogy leirtad.És örülök hogy kulturált érvelést és nem bunkó köpködést kellett olvasni!Aki most megint a 30%-ommal vág vissza az ny---a ki!
28/155 anonim válasza:
Oncotigo,teljesen egyetértek veled...
29/155 anonim válasza:
Ha nem lehetne vágatni a fülüket akkor a tenyésztőknek sem lehetne és nem úgy adnák el a kutyákat, hogy már le van vágva a fülük. Amit én néztem kennelt ott már vágott füllel és farokkal adták el a kutyákat 130ezerért. Persze előjegyzés kellett rájuk. Minél hamarabb vágasd ha szeretnéd, de tényleg jó orvosnál, mert egy az nem is mindenki vállalja meg egy dobermann fülét könnyű elrontani. Mindenképp tapasztalt embert igényel.
30/155 anonim válasza:
Mint előttem is írták, max 12 hetes korig lehet kurtítani a fülüket. Egyrészt azért, mert akkor még jobban gyógyul, és hamarabb feláll. Egyébként én sem helyeslem, ha valaki szépészeti beavatkozásnak teszi ki a kutyáját, de azért a dobi esetében.. érthető. Egy dobermann szerintem is elég érdekesen néz ki lelógó füllel. De egyébként minnél fiatalabb korában csináltatod, annál jobb a kutyusnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!