Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?
Látjátok basszus, le lehet ezt írni normálisan is, mint ahogy az előző válaszoló! Normálisan, kulturáltan leírta, hogy ő nem tartja helyesnek, de mégis válaszolt kérdésre, és nem verte itt magát átkozódva.
Ellenben szánalmas és felháborító, amit itt egyesek (oncogito) csinálnak, és leállatkínzóznak mindenkit aki nem úgy gondolkodik mint ők! Ráadásul fogyatékos módon százszor elismétlik, amikor a kutya sem kíváncsi rá. -.-
Kérdező ezt a fórumot tudnám ajánlani neked. Nem tudom, hogy ismered e?
Itt talán tudnak a közeledbe dokit ajánlani.
oncogito!
Látom már megint előbújtál! Még mindig nem válaszoltál!
Emlékeztetőül:
Az idézeteket te írtad!
,,Láttam elrontott fülű kutyát,láttam, hogy kölyök kutya mennyit szenved."
Akkor ezek szerint nincsen tapasztalatod kupírozás terén.
És csak elrontott fülű kutya létezik? Fáj neki?
Mennyit szenved? Miben nyílvánul meg?
Bocsi ezt hiába kérdezem nem tudhatod.
De akkor ha nincsen tapasztalatod, nem értesz hozzá, miért égeted magad?
,,Mondd csak mivel használják másként a dobit, mint a rottit?
Miért is kell jobban a dobermann fülét védeni, mint a rottinak, vagy akár egy bullmasztiffnak?
Miért van nagyobb veszélynek kitéve a dobi, mint ezek?
Erre várok választ."
Minden fajta kutyának más volt a feladata. Másra használták őket. Másra használták a dobit, másra a rotit és a bullmát. Más volt a tenyész cél! Másra találták ki!
Mint írtam már, mindenki maga dönti el, hogy akarja e valamire használni az adott fajtát, és ennek függvényében határozza el, hogy mi a jobb a kutyának.
Ezen te mit nem értesz?
Nyilván egy vizsla kutyának nem fogják a farkát levágni, ha nem vadászatra szánják!
,,A csonkolást meg eddig nem tudtad igazolni,csak annyival, hogy az embernek joga van hozzá.
Ez pedig messze nincs összhangban az emberséggel és a kutya valós szeretetével."
Amit már korábban írtam:
,,A vadász is azért vágatja a vizsla farkát, mert mindenbe bele üti munka közben. Hátráltatja a kutyát, és felnőtt korában sokkal rosszabb csonkolni."
,,A dobi a vizsla olyan fajta kutya, aki riptyára töri a farkát amikor örül.
Mindenbe és minenhez oda vágja.
Első sorban ezért vágták és vágják ezeknek a kutyáknak a farkát. NEM CSAK AZÉRT MERT SZÉP!
A fül vágást meg szintén azért hogy ne sérüljön."
Mond már meg ezek között hol van az hogy JOGA van hozzá?
,,Nem tudod ezt kimagyarázni. Nem én égek be, hanem rendre az, aki a csonkolást természetesnek tartja."
Ne csak olvass hanem figyelj már oda a szövegre!!!
Ezt írtam!:
,,Nagyon beégtél! Saját állításoddal keveredsz ellent mondásba!
De kifejtem neked ha már ennyire sötét vagy!
Azzal égsz be hogy bort iszol vizet prédikálsz.
Nem a VÉLEMÉNYEDDEL!!!
Szal még mindig nem válaszoltál, de már megint osztod az észt úgy, hogy semmi ilyen jellegű tapasztalatod nincsen!
Te ivartalaníttattad a sintér telepről származó kutyád, de a kupírozásba belekotyogsz, hogy az állatkínzás és stb.
Itt is beégesselek?
Akik meg nem tudnak csak primitív módon írogatni azoknak az egész családja rokonsága olyan, és előbb fognak ,,barbár" módon állatot ölni, mielött kinyitja a bűzös száját. Mosó szappant minden primitívnek!!!!
Az érthetőség kedvéért pedig akit érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__1274326-dober..
Na figyelj, te agresszív és tiszteletlen!
Mert más véleményen vagyok, mint te, nem jogosít fel arra, hogy sértegess.
Leírtam a véleményem, olvasd vissza és próbáld véleményezni, ne csak butasággal reagálj.
Nem a fül kurtítása fáj, ha érzéstelenítéssel és altatással végzik (nem mindenhol teszik!) hanem az utókezelés, amikor tépkedik a szőrt.
Ne mosd össze az ivartalanítással, mert kiderül, milyen tájékozatlan vagy kutya ügyben, vagy pedig magad is szaporító vagy, aki a kutyából él.
Nem fogom ragozni többet az ivartlanítás miértjét, amíg neked csak a külső plasztika a trendi.
És itt senki más nem égett be, mint az, aki barbár módon a divat szerint csonkoltat élő állatot.
Nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés.....
Oncogitónak igaza van, és készpassz. -.-
Nem tudom honnan a kevéske okosságod.
Három kátyámnak vágattam a fülét, és képzeld egyiknek se hiányzik a szőr a füléről. Egyiknek se tépkedtem!
Csak hogy tudd!!!
A sebet nem tépkedjük mert kiszakdnak a varratok!!!
Te hányszor kezeltél ilyen tipusú sebet?
Jaaah! Hogy te láttál már elrontott füleket!
Na és? Én meg láttam pár félre kezelt állatot!!!
Attól még nem fogog az állatorvosláshoz érteni!!!
És a szukának sem az ivartalanítás fáj, hanem az utó kezelés!!!
Láttál már ivartalínott szukát egyáltalán?
Bele látsz, hogy mennyire fáj éppen a hasa?
Viszont neked akár fáj akár nem, akkor is bort iszol és vizet prédikálsz! És ezzel égeted magad!
És akár tetszik akár nem mind a kettő szerv eltávolítás!!!
Utolsónak annyiban igaza van hogy nagy az a bizonyos állatkert.
Csak a két színű sötét lényeket nem minősíteném fel az állatok szintjére...
Én azért ismételek topikon belül százszor ugyanazt, mert százszor ugyanazzal a butasággal jöttök.
Addig ismétlem, míg el nem kezd derengeni, hogy miért barbárság kutyát plasztikázni.
Embernél is annak tartom, hát még állatnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!