Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?
Akkor a lábait miért nem csonkolod?
És a mi fő, miért hagyod verekedni?
A mi ebkéink semmire nem mennek... :-/
Kouldelka.
,,A fülvágás nálunk nagyon is hasznos volt!
Soha nem fogtak rá egyszer se, viszont én már láttam nyomi fülű németjuhászt és rotit.
Ha most lenne kölyök kutyám annak is vágatnám a fülét mert hasznos! Másod sorban meg jól néz ki!
Mondom MÁSOD sorban!"
Ezt írtam egyes szám első személyben.
Az álló fülű kutyáknak is sérül a füle akár vágott akár nem.
De mondom ahol én lakok rengeteg kutya van kiengedve.
Így kevésbé sérül a MI esetünkben. A másik meg hogy nekem jobban tetszik. De ez nálam másodlagos.
Ettől függetlenül tetszik a bullma is, és annak nem vágják a fülét.
De a kupírozás és az ivartalanítás mind kettő természet ellenes, és mind a kettő műtéttel jár.
Ezen nincs mit szépíteni.
"a foxi keverék bunyós lenne, de őt mindig szájkosárral viszem a többi eb közé"
Na látod már megint ellentmondtál saját magadnak... Az előbb még azt írtad, hogy ok nélkül egy kutya sem támad. A te foxid meg csak úgy bunyós? Amúgy talán nem tudtad megnevelni?
Az meg, hogy állatkínzás az, amibe a kutyának nincs beleszólása, elég nagy hülyeség! Ennyi erővel az is állatkínzás ha állatorvoshoz viszed, az ivartalanítás, és állatkínzás az is, ha nem engeded csokit vagy szart enni, merthát nincs beleszólása...szóval ez egy nagyon idióta megközelítés!
Csakhogy az ivartalanítás a kutya és a kutyák érdekében van, a kupírozás meg nem.
Mert semmit nem előz meg, ha egyszer verekedés van.
Egyébként ha neked az a természetes, hogy a létszám feletti kutyák pusztuljanak el nyomorultul, akkor megértem, hogy szerinted az ivartalanítás miért természetellenes.
Még ha annak is tekintjük, semmiképpen nem embertelen, mint a csonkolás.
,,Akkor a lábait miért nem csonkolod?
És a mi fő, miért hagyod verekedni?
A mi ebkéink semmire nem mennek... :-/"
Akkor olvasd el MÉGEGYSZER!!!
Jó, akkor képzeld nálunk
Előszöris:
Hiába nyugis a kutyád ha a másik támad. ( az enyém is nyugis soha nem provokál vagy kötekszik, ám ha kell védekezik )
Másodszor:
Hiába nem látsz sehol se verekedést. Elég ha valamelyik paraszt kiengedi a kutyáját a házból, és meglát titeket.
Csak veled ez nem fog előfordulni mert város lakó vagy.
Nálunk viszont falkában randalíroznak a nagy testű kutyák!
Harmadszor:
A terület miatt minden kan kutya neki megy a másik kan kutyának, ráadásul ezek a kutyák a láncon kívül mást nem láttak.
Nálunk nincsen egy futtató se! Aztán vidd a kutyád amerre akarod, vállalva azt a kockázatot,hogy egyszer majd a lábad mellől majd kilövik...
,,Hol írtam azt hogy hagyom a kutyám verekedni, vagy azt hogy kutyaviadalt szoktam rendezni???
MÁSOLD MÁR BE!!! "
MÉG MINIG NEM VÁLASZOLTÁL!,,
ÉS MÉG MINDIG NEM VÁLASZOLTÁL!
MIKOR VÁLASZOLSZ?
Azért hagyod a kutyád, mert bizony olyan helyet kellene keresned, ahol nincs kertből kiszabaduló.
Van kutyás ismerősöm, aki másik faluba viszi kocsival az ebeit és minden nap!
Ha nincs kocsi, akkor is meg lehet oldani, hogy messzebb mentek.
És még mindig nem válaszoltál arra, hogy mit előzött meg a vágott,vagy kupirozott fül a verekedésben?
Minden más sérült a kutyádnál, csak a füle nem?
Akkor ez így most rendben?
Azért hagyod a kutyád, mert bizony olyan helyet kellene keresned, ahol nincs kertből kiszabaduló.
Van kutyás ismerősöm, aki másik faluba viszi kocsival az ebeit és minden nap!
,,Ha nincs kocsi, akkor is meg lehet oldani, hogy messzebb mentek.
És még mindig nem válaszoltál arra, hogy mit előzött meg a vágott,vagy kupirozott fül a verekedésben?
Minden más sérült a kutyádnál, csak a füle nem?
Akkor ez így most rendben?
Majd ha válaszolsz arra amit már jóval elöbb beírtam akkor majd én is fogok!!!
Amúgy meg kocsim nincs, vonattal járok melózni, és a falun kénytelen vagyok kersztül mászni! Kutyával!
Ha itthon vagyok akkor se tudok más merre menni. A határban és az erdőben is vannak önsétáltató ebek.
Tanyából kertből simán elkóbászólnak...
21:10-nek.
Látom Te is észre vetted, hogy saját szavával keveredik ellentmondásba.
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!