Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?
oncogito írta:
,,Nyugodtan sétáltunk a kutyámmal pórázon. Egy piros lámpánál mellénk ért egy nyolc éves forma kisfiú, az anyjával. A gyerek megkérdezte, hogy szabad-e megsimizni a kutyát. Mondtam, hogy nem. Kemény őrző-védő német juhász keverék volt, engedelmességi vizsgával. Erre a gyerek pimaszul visszakérdezett, hogy mi lesz ha mágis? És máris nyúlt a kutyám feje felé.
Ha nincs pórázon, akkor csuklóból leeszi a kezét a gyereknek. (Az anyja meg csak ott állt mellette, mint egy faszent és egy szót sem szólt a gyerekére)
Ha megharapta volna a gyereket, én az anyját büntettem volna meg!"
oncogito most akkor hogy is van ez?
Azt írtad hogy a te kutyád nyogodt, és jól nevelt.
Az én kutyám még akkor SE harapná meg a gyereket, ha az anyja vagy én nem engedem meg!
ÉÉÉÉS VÁGOTT FÜLŰŰŰŰ!!!
Először is nem kötelező minden kutyára szájkosár.
Másodszor itt azt írják, hogy a dobermann verekedős és a környék kutyái is. Azokra kell szájkosár.
Harmadszor:
A lényeg az, hogy kutyát divatból csonkítani barbár dolog.
Olvasd el a kutya tartás szabályait!
Ha tudod, hogy harap a kutyád amikor meg akarja valaki simogatni akkor veszélyesnek minősül.
Az ebtartás szabályai meg kimondja, hogy a veszélyes kutyát kizárólag pórázzal és szájkosárral lehet kivinni.
Ha meg tanyából házból kimennek a kutyák, akkor a tulajt kell feljelenteni, sőt!
Ha 300 m re eltávolodik a tanyából akkor a vadász kötelességből kilőheti.
Már válaszoltam a másik cikknél.
Ird ezt a verekedős dobermannak és a többi verekedős kutyának.
A lényeg, hogy egészséges kutyát divatból csonkolni embertelen és barbár szokás.
14:27 vagyok.
Verekedős dobinak és nem verekedősnek se tudok levelet írni. Ám az olyanok miatt mint te, van a sok kutya támadás.
És persze a média nem a keverék kutya képét nyomja( mutogatja ) amelyik ténylegesen támadott, hanem a vágott fülű kutyákét, hogy minél nagyobb elrentettőbb legyen a szori...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!