Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann fülét hány hós...

Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 07:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/155 anonim ***** válasza:
Nekünk magyar vizsink van és nincs csonkoltatva a farka,érdekes,már 9 éves és nem tört el.Vajon ez hogy lehet.Az előző vizslánk leélt 15 évet hosszú farokkal,neki sem lett semmi baja.Pedig játszanak,futnak,ugrándoznak,mint a vizslák általában.
2010. nov. 27. 07:46
 152/155 anonim ***** válasza:
Mostmár lényegtelen hogy divat-e vagy sem, hasznos-e a vagy sem, de kkorsem állatkínzás és kész! Az egy teljesen más fogalom.
2010. nov. 27. 16:01
 153/155 anonim ***** válasza:
100%

Hozzánk a rendelőbe, sok vizslát hoztak, már felnőttként, mert szét tört a farka nem egy helyen. Sokkal könnyebb lett volna ha pár naposan vágták volna a porcot.

Felnőtt kutyánál vastag csontot kellett csonkolni, és sokkal rosszabb. Főleg mikor hallottam a csont átvágását...mjd elhánytam magam.

2010. nov. 28. 09:57
 154/155 anonim ***** válasza:
HAGYJÁTOK MÁR!!! ÍGY TETSZIK NEKI ÉS KÉSZ! Punk tumm! Ősintén nekemis jobban tettszik úgy... de ez csak a mi gondolatunk. te szerinted nem szép, szerintünk meg az! Sajnos nemtudom pontosan hogy a 2013 törvények szerint mi van de remélem hogy lehet mert most készülök venni egy vágatlant de én csonkítani szeretném... Ebből látszik h nem értesz a kutyákhoz... csakmert mikor vágják akkor még nincs kifejlődve és nem fáj neki! :) de azzal már énsem értek egyet ha 2 hónaposan csonkolnak... vagy 1 évesen.. szerintem menj el egy állatorvoshoz és kérdezzd meg aztán írj nekem halehet h mit mondott! :D
2013. febr. 1. 21:15
 155/155 anonim ***** válasza:

A füle már ki van fejlődve, egy két hónapos kutyának, viszont, még nagyon gyenge puha a porc. Ezért formálható könnyen vágás után. Plusz az se mindegy hogy mekkora sebet kell varrni. Nyilván egy kölyök kutyának kissebb és vékonyabb a füle farka, mint egy felnőttnek.

Az én kutyámnak is le van vágva a füle ( nem dobi ), és egyáltalán nem bántam meg. Soha nem bírt egyik kutya se belecsimpaszkodni amikor verekednie kellett. Ellenben az én kutyám a fülénél fogva rántotta le a rotit a földbe amikor a barátját védelmezte....

2013. febr. 2. 15:22
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!