Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermann fülét hány hós...

Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 1. 07:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/155 anonim ***** válasza:
39%

,,szerintem te sem lennél együtt olyan nővel aki nem tetszik,,

Igen,és ha nem tetszik neked a kutya csak vágott füllel mért kell neked?A nőt nem változtathatod meg az tény,de a kutyának nincs választása,hogy ő akarja-e vagy sem!Nem mondhatja meg neked,hogy neki nem tetszik...Úgyhogy elég nagy hülyeséget mondtál.Fogadd el a kutyát ahogy van!Mert ő is képes érezni...És gondolom még nem volt kutyád mert akkor nem így állnál hozzá a dolgokhoz.

2010. nov. 2. 07:29
 12/155 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért kérdezd csak meg a tenyésztőt, mert ha már nem is vágat, akkor is biztosan tud orvost ajánlani. Nem szabad bárhova bemenni vele, és kérni a műtétet. Egy elrontott fülnél nincs rosszabb.
2010. nov. 2. 10:16
 13/155 A kérdező kommentje:

07:29

én kurtítom, és neked ehhez semmi közöd nincsen

a tenyésztőnek nem kellett elvinnie állatorvoshoz, mert egészségesek

2010. nov. 2. 10:28
 14/155 A kérdező kommentje:
és elég messze lakik, nem tudom ahhoz az állatorvoshoz elvinni amit ajánl
2010. nov. 2. 10:29
 15/155 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, sok olyan orvos van, aki bevállalja, és aztán nem lesz olyan. Ha nem tudsz az ajánlott dokihoz elutazni, akkor inkább hagyd a fenébe. Egy olyan orvos, aki már több dobermann fület vágott, fog neked segiteni az utokezelésben is. A másik meg csak levágja, lehet az is, hogy olyan lesz mint a staffiknak, és az már nem jó. Nem fogod tudni szépen kötözni, lekókad, betörik. Merre fele laktok? Hátha tudok arra ajánlani.
2010. nov. 3. 10:42
 16/155 A kérdező kommentje:
bács-kiskun, kicsi a megye, szóval bármerre ajánlhatsz, kivéve kecskemétet, messze van
2010. nov. 3. 15:50
 17/155 anonim ***** válasza:
15%

No figyelj ide, kérdező!

Ez itt nem a te saját topikod, ez egy nyílt fórum, bárki irhat, mert nyílt helyre tetted fel a kérdésed.

Kurtítani, csonkítani egy kutyát, csak mert neked úgy tetszik, barbárság. A saját testedet ott és úgy kurtítod, ahogy akarod, de ne a más testével akarj te tetszelegni!

Ne véletlen, hogy betiltották, hogy a magad fajta barbár ne kapjon szabad utat az állatok csonkítására.

És örülök, ha irritállak, mert az ilyen barbár emberek csak legyenek is ellenségeim, mert annál többre becsülhetem azokat, akik a kutyákat önmagukért szeretik olyannak, ahogy megszülettek.

2010. nov. 3. 16:59
 18/155 anonim ***** válasza:
20%

És te nem a dobermannt és nem a kutyát szereted, ha neked ez nem tetszik:

[link]

2010. nov. 3. 17:01
 19/155 anonim ***** válasza:
78%

Ez egy olyan dolog amiért ha jót akarsz, bizony utazni kell.

Rettenetesen el lehet rontani egy fület, pláne egy dobiét.

2010. nov. 3. 17:15
 20/155 anonim ***** válasza:
0%
Remélem, ti is csak kurtítva tetszetek a másik nemnek!
2010. nov. 3. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!