Dobermann fülét hány hós koráig lehet kurtítani?
,,szerintem te sem lennél együtt olyan nővel aki nem tetszik,,
Igen,és ha nem tetszik neked a kutya csak vágott füllel mért kell neked?A nőt nem változtathatod meg az tény,de a kutyának nincs választása,hogy ő akarja-e vagy sem!Nem mondhatja meg neked,hogy neki nem tetszik...Úgyhogy elég nagy hülyeséget mondtál.Fogadd el a kutyát ahogy van!Mert ő is képes érezni...És gondolom még nem volt kutyád mert akkor nem így állnál hozzá a dolgokhoz.
07:29
én kurtítom, és neked ehhez semmi közöd nincsen
a tenyésztőnek nem kellett elvinnie állatorvoshoz, mert egészségesek
No figyelj ide, kérdező!
Ez itt nem a te saját topikod, ez egy nyílt fórum, bárki irhat, mert nyílt helyre tetted fel a kérdésed.
Kurtítani, csonkítani egy kutyát, csak mert neked úgy tetszik, barbárság. A saját testedet ott és úgy kurtítod, ahogy akarod, de ne a más testével akarj te tetszelegni!
Ne véletlen, hogy betiltották, hogy a magad fajta barbár ne kapjon szabad utat az állatok csonkítására.
És örülök, ha irritállak, mert az ilyen barbár emberek csak legyenek is ellenségeim, mert annál többre becsülhetem azokat, akik a kutyákat önmagukért szeretik olyannak, ahogy megszülettek.
És te nem a dobermannt és nem a kutyát szereted, ha neked ez nem tetszik:
Ez egy olyan dolog amiért ha jót akarsz, bizony utazni kell.
Rettenetesen el lehet rontani egy fület, pláne egy dobiét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!