Szüleim válnak, a ház árából 2 kis lakás jön ki. A szeretett kutyámmal mi lesz?🥺😭
Figyelt kérdés
Ő az egyetlen aki mindig hűséges, nem bosszant fel, jaj nagyon szeretem!
Most mi lesz vele?
Hányok, gyomorbajom van az idegességtől, a szüleim válása nem visel meg, tudom, hogy ez a jó megoldás, de a kutya idegenekre támad, nem is tudom lepasszolni sehová, és abba beleőrülnék ha el kéne altatni. Nagytestű, lakásba nem lehetne vinni, mellesleg allergiás vagyok rá, zárt térben nem bírom.
2021. nov. 17. 16:49
61/71 anonim válasza:
Van olyan jogalap, ami enged agresszív kutyát altatni, sajnos ha nem nevelitek, és nem vállalja senki a rehabilitációt, akkor sanszos az altatás. Ha emberre támadna, csak engedéllyel és szigorú szabályok mellett lehet tovább tartani. Ebben a sztoriban a kutyának a legrosszabb.
62/71 anonim válasza:
“ Mit kéne mondani rá? Édes kutyuli?”
A női felmenődet meg nősténynek hívod, vagy vénasszonynak?
63/71 anonim válasza:
Annyira nem lehetett szeretett az a kutya, ha ennyire szartatok ra. Nyugodtan lehetsz is ideges, hanyhatsz is magatoktol, mert a ti hibatok az egesz. Miattatok lett olyan, amilyen.
En is hanynek magamtol, ha ilyen ember lennek.
64/71 anonim válasza:
61-es, igen. Én nyilváníttattam két németjuhászt a jegyző által, mert rettegésben tartották a környéket, pórát és szájkosár nélkül sétáltatta őket a gazdájuk, a gazdival nem lehetett ész érvekkel és normálisan beszélni, maradt a jegyző és a rendőrség. A kutyákat a bizonyítékaink alapján veszélyessé nyilvánították, még egy stikli és mennek csucsukálni örökre. Érdekes, azóta tudja pórázon sétáltatni a gazdájuk, és azóta nincs velük probléma. Na a kérdező is így fog járni az övével, de nem sajnálnám.
65/71 anonim válasza:
Mik voltak ezek a bizonyítékok?
66/71 anonim válasza:
Videofelvétel arról ahogy a gyerekek között fut a két kutya, hogy ordítottunk a gazdinak, de úgy csinált mintha nem hallana minket és továbbáll. Ezeket 15 kutyás tudta alátámasztani tanúként.
67/71 anonim válasza:
Mondjuk az, hogy fut a gyerekek között a kutya az nem agresszió, az meg, hogy a gazda nem foglalkozott ezzel, megint csak nem agresszió. Egy agresszív kutya nem gyerekek között szaladgál hanem már le is teperi, akkor meg te (gondolom) nem csak kiabálnál hanem megpróbálnád lerántani a kutyát róla, vagy egy bottal megütni hogy szálljon le a gyerekről mielőtt letépi az arcát.
68/71 anonim válasza:
Azért nem csak ez volt bocs. Hármunkra pl. jött a két kutya mikor a sajátjainkat sétáltattuk. Iszonyat érzés volt mikor repül felénk a két kutya ugatva. Nem bántam meg a feljelentést, most is megtenném. Mások is feljelentették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!