Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim válnak, a ház árából...

Szüleim válnak, a ház árából 2 kis lakás jön ki. A szeretett kutyámmal mi lesz?🥺😭

Figyelt kérdés

Ő az egyetlen aki mindig hűséges, nem bosszant fel, jaj nagyon szeretem!

Most mi lesz vele?

Hányok, gyomorbajom van az idegességtől, a szüleim válása nem visel meg, tudom, hogy ez a jó megoldás, de a kutya idegenekre támad, nem is tudom lepasszolni sehová, és abba beleőrülnék ha el kéne altatni. Nagytestű, lakásba nem lehetne vinni, mellesleg allergiás vagyok rá, zárt térben nem bírom.

2021. nov. 17. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
93%
Na itt a válasz a kérdésedre 10-es. Bunkó, paraszt "gazditól" idegbeteg kutya. Kuss! Öcsém hogy nem sül le a bőr a képedről...
2021. nov. 17. 17:25
 12/71 anonim ***** válasza:
99%
Így nehéz lesz megoldást találni... látjuk, hogy ingerelt vagy, de mégis mit vársz? Csodák nincsenek.
2021. nov. 17. 17:25
 13/71 anonim válasza:
92%
Na, meg is van, miért olyan a dög, amilyen.
2021. nov. 17. 17:26
 14/71 anonim ***** válasza:
90%

Egyetlen ismerősöd sincs, akinek kertes háza van és befogadná?

Ha nincs más megoldás, hirdesd neten. Még mindig jobb helye lenne egy felelősségteljes idegen gazdinál, mint menhelyen.

2021. nov. 17. 17:27
 15/71 anonim ***** válasza:
100%

15, veszett ügy. Senkinek nem kell egy hatalmas agresszív kutya.

Talán akik megveszik tőletek a házat, hátha kell nekik.

2021. nov. 17. 17:28
 16/71 anonim ***** válasza:
98%
ó de! Csak úgy kapkodnának egy neveletlen, agresszív kutya után a potenciális gazdik. Hátha tragédia lenne a vége, hogy gyerekre/idősre támad és megöli, esetleg házikedvencre.
2021. nov. 17. 17:29
 17/71 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
98%

#11. Nem kussolok.

A kutyáknak is ugyanúgy szükségük van a szocializációra, mint az embereknek. Igényük van arra, hogy más kutyákkal találkozzanak vagy szagokat kutassanak az utcán és megjelöljék a saját területüket.

A te kutyád jelenleg szenved még a kertes házban is. Olyan, mintha téged bezárnának egy nagy szobába.

Hú, de jó lenne!

2021. nov. 17. 17:29
 18/71 anonim ***** válasza:
96%

Előbb kellett volna nevelni a kutyát,ahogyan az előttem szólok is említették. Egy kutyát kis korában szocializálni,nevelni kell. Ha ezek megvannak akkor nem fog támadni utcán senkire. Egy házőrző nem attól házőrző,hogy az utcán sétálókat sorba szedi le,hanem ha a saját területét,azaz jelen esetben a kerteteket védi.

Sosem értettem minek nagytestű kutya egy olyannak,mint te. Itt nem a testalkatról van szó.

Egy nagy kutyát rendesen le kell mozgatni, játszani, tanítani, sétáltatni. Jobb,ha odaadod egy olyannak,aki foglalkozni fog vele,nem úgy mint te. Mehet a sértődés,de ez így van. Ha bezárod egy lakásba nem csak törni zúzni fog,de agresszívvá is válhat.

Üdv egy tapasztalt, képzett kutyás:)

2021. nov. 17. 17:30
 19/71 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező, szívességet tennél a leendő szomszédaidnak hogy inkább elaltattatod a lóbaxó agresszív dögödet. Előbb utóbb úgyis rendőrségi ügy lenne belőle, mert valaki feljelentene, ez biztos, ha megtámadná.
2021. nov. 17. 17:38
 20/71 A kérdező kommentje:
A 20 szintén nem normális, jelentelek.
2021. nov. 17. 17:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!