Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim válnak, a ház árából...

Szüleim válnak, a ház árából 2 kis lakás jön ki. A szeretett kutyámmal mi lesz?🥺😭

Figyelt kérdés

Ő az egyetlen aki mindig hűséges, nem bosszant fel, jaj nagyon szeretem!

Most mi lesz vele?

Hányok, gyomorbajom van az idegességtől, a szüleim válása nem visel meg, tudom, hogy ez a jó megoldás, de a kutya idegenekre támad, nem is tudom lepasszolni sehová, és abba beleőrülnék ha el kéne altatni. Nagytestű, lakásba nem lehetne vinni, mellesleg allergiás vagyok rá, zárt térben nem bírom.

2021. nov. 17. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
91%
Nezd a tenyeket, lakasba nem vihetitek, ki fogadna be egy agressziv, emberre es allatra is veszelyes kutyat? Meg a menhely se. Vagy atneveled kezes barannya, vagy elalatatjak.
2021. nov. 17. 17:43
 22/71 anonim ***** válasza:
95%
Jó kis negatív példa lennél, a kutyáddal együtt. Ő persze nem hibás, mert a barom gazdái miatt lett agresszív.
2021. nov. 17. 17:43
 23/71 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy egy normalis gazdival nem is lenne agressziv ez a bizonyos 'fenevad' ... talan pont az addams familytol olyan amilyen!? :)))
2021. nov. 17. 17:48
 24/71 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is bernáthegyi kuzyám van, és 10-dik emeleten lakunk lakásban- Jól nevelt kutya, nem agresszív, nem támad senkire. De ennek ellenére látni rajta amikor megyünk sétálni, hogy éber, és véd, óv minket.

Sajnos nem a kutyád tehet arról, hogy rossz gazdája van. Ha ne tudjátok lakásra nevelni ( lehet, mi is egy kertes házból hoztuk el) akkor el kell altatni. Menhelyek nem veszik be, mert agresszív.

Bevallom ennek sokkal jobban idegesít, egy rossz gazdi mint egy harapós kutya.

2021. nov. 17. 17:52
 25/71 anonim ***** válasza:
93%
És most ettől jobb neked?
2021. nov. 17. 17:52
 26/71 anonim ***** válasza:
97%
Miaz h mibol koltozz? Hat melozz.. Azt nemirtad hany eves vagy.. ha 15 megertem.
2021. nov. 17. 17:53
 27/71 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom anyuddal fogsz élni akkor vele mit beszéltél meg ez ügyben?

Nézd...ha nem akarod lakásba vinni akkor muszáj leszel elaltatni. Agresszív kutyát nem igazán fogadnak örökbe még nagyon menhelyek sem. Talán tanyára valaki esetleg. Ha nem vállalod be azt hogy bent fogod tartani akkor felejtsd el a kutyádat. Ennek ez az ára. Bent tartod és neveled vagy elviszed kutyasuliba hogy ne legyen agresszív másokkal sétáltatás közben. Akárhogy szidod a kommentelőket sajnos igazuk van. Lakás vagy altatás.

2021. nov. 17. 18:02
 28/71 anonim ***** válasza:
95%

Jelentgess nyugodtan, majd jól megmosolyognak, mert a legkreténebb stílusod pont neked van.

Kaptál használható tanácsokat. Ha senki nem fogadja be, vidd kutyasuliba, kérd szakértő segítségét, neveld meg, ha már eddig nem tetted, és akkor lesz megoldás.

2021. nov. 17. 18:07
 29/71 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező! Mindegy mekkora a kert, a kutyának sétára van szüksége és szocializációra. Igen, a kutyatartók fele teljesen hülye. Szerinted ki fogja befogadni az agresszív, nagytestű kutyádat? Sajnos senki. Majd gondolom rálesz lőcsölve a menhelyre a napi 1 kg kutyakaját megevő legjobb barátod. Nektek sem kellett volna kutya, bármennyire próbálod védeni magatokat. Ha felnőttél és lesz egyszer saját kutyád, majd remélem felelősségteljesebben fogsz róla gondoskodni.
2021. nov. 17. 18:18
 30/71 anonim ***** válasza:
93%

"A kutya pont erre lett nevelve."

Eleg fura hogy egyes emberek a kutyatol varjak hogy megvedje a hazukat. Ha a betorok jol fel vannak keszulve akkor a kutya mit sem er

2021. nov. 17. 18:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!