Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim válnak, a ház árából...

Szüleim válnak, a ház árából 2 kis lakás jön ki. A szeretett kutyámmal mi lesz?🥺😭

Figyelt kérdés

Ő az egyetlen aki mindig hűséges, nem bosszant fel, jaj nagyon szeretem!

Most mi lesz vele?

Hányok, gyomorbajom van az idegességtől, a szüleim válása nem visel meg, tudom, hogy ez a jó megoldás, de a kutya idegenekre támad, nem is tudom lepasszolni sehová, és abba beleőrülnék ha el kéne altatni. Nagytestű, lakásba nem lehetne vinni, mellesleg allergiás vagyok rá, zárt térben nem bírom.

2021. nov. 17. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos nem tudok olyan választ adni a kérdésre, ami megoldja a problémát, de reagálnom kell a sok "okos" ember kommentjére miszerint "az elaltatás a megoldás".

[link]

Magyarországon csak mert egy kutya agresszív, vagy akár emberre támadt, nem jogszerű egy állat elaltatása, ha egy állatorvos ezt megteszi, akkor ő és az altatást kérő személy is a Büntető Törvénykönyv 244.§-ába ütköző cselekedetet követ el, ami alapesetben legfeljebb (sajnos, 1-5 év közötti tartományba kéne esnie) 1, de ha több állatot is megölt így az állatorvos, akár (sajnos, 2-8 év közötti tartományba kéne minimum esnie) 3 év szabadságvesztéssel is büntethető.

2021. nov. 17. 18:27
 32/71 anonim ***** válasza:
95%

Nem feltétlen értek egyet az összes válaszolóval, de egy dologban mindnek igaza van. Agresszív nagytestű kutyának N találsz új gazdát. Beszélhetsz a szüleiddel, vagy csak amelyikkel maradsz, hogy lakás helyett egy kis házikót, ha nem városban gondolkodtok akkor jó árakon lehet házakat venni vidéken, és nem csak lepukkantat (tudom, mert nemrég én is néztem vidéken házakat), oda tudjátok vinni a kutyát.

Nem igazán van más megoldás.

2021. nov. 17. 18:35
 33/71 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, nagyon nincs igazad semmiben! Én tudom mekkora az 1500m²! KICSI!!!! Nem lehet egy kutyát bezárni egész életére! Itt a példa. Nincs szocializálva, agresszív, és akkor még azt írod,h direkt így lett nevelve?! Gratulálok! Amúgy meg nagyon nehéz lesz, de menhelyeknél próbálkozz, mond meg nekik,h mi történt és milyen a kutya. Ti nem fogjátok tudni már szocializálni! Sajnos van egy sejtésem,h mi lesz a kutyával... Vagy ott hagyjátok vagy kirakjátok valahol.... Találj megoldást! A te kutyád, a te felelősséged! Nekem is nagy kutyám van, panelban vagyunk, de szocializálva van! Minden nap napi min 4x séta, ebből 2 hosszú séta. Rendszeresen járunk túrázni, plusz viszem magammal futni is esténként! Milliószor jobb élete van, mint egy kertbe kirakott kutyának............. Kérj segítséget állatvédőktől, ez a vége a mondanivalómnak.
2021. nov. 17. 18:35
 34/71 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, akkor vedd magadhoz. Sok sikert.
2021. nov. 17. 18:36
 35/71 anonim ***** válasza:
17%
Nem olvastam végig az összes kommentet, de nem értem, hogy miért kell ilyen rosszindulatúnak lenni? A kérdező feltett egy normális kérdést, és beléálltok. Nem bántásból kérdezem, hogy ez mire jó? Mi a bajotok a kérdezővel?
 36/71 anonim ***** válasza:
11%
Bocs 40-esnek szántam a kommentem. 43#.
 37/71 anonim ***** válasza:
100%
42 vagyok, azt kihagytam,h más kutyákkal is napi szinten játszik....
2021. nov. 17. 18:37
 38/71 anonim ***** válasza:
94%
44-es, hogy mi bajunk a kérdezővel? Nem olvastad az alpári válaszait?
2021. nov. 17. 18:37
 39/71 anonim ***** válasza:
15%
Ilyet hogy "kuss" nem kéne írni, ez tény. Kérdező te is fogd vissza magad, de a kommentelők egy része is igazán leállhatna. Tisztelet a kivételnek!
2021. nov. 17. 18:39
 40/71 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem a szülőddel beszéld meg, akivel maradsz. Én is allergiás vagyok. Nem tudod zárt térben tartani, mert olyan asztmád lesz. Egy ismerősöm anno általános iskolában pont ugyanígy volt, és olyan asztmája volt, hogy néha a roham iskolában jött rá. Végül nem tudom, hogy mi lett vele. Lehet, hogy most nincs asztmád, de kialakulhat, ha egy lakásban vagy vele, ráadásul ugye a szőre mindenütt ott lesz, akárhogy takarítasz is. Az is kérdés, hogy egyáltalán a kutya bírná-e a zárt teret, mert a legtöbb nehezen vagy nem tud átnevelődni egy zárt térbe. Meg kell vitatnod az illetékes szülőddel a lehetőségeket, mert kertes házba kellene költözni. De láttam már kertkapcsolatos lakásokat is, ahol társasházi jelleg van, de a földszinti lakónak van kertkapcsolata. Egy barátomnak segítettem lakást venni, és akkor láttam pár ilyen hirdetést ingatlan.comon, de tény, hogy azért nincs sok ilyen.
2021. nov. 17. 18:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!