Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szüleim válnak, a ház árából...

Szüleim válnak, a ház árából 2 kis lakás jön ki. A szeretett kutyámmal mi lesz?🥺😭

Figyelt kérdés

Ő az egyetlen aki mindig hűséges, nem bosszant fel, jaj nagyon szeretem!

Most mi lesz vele?

Hányok, gyomorbajom van az idegességtől, a szüleim válása nem visel meg, tudom, hogy ez a jó megoldás, de a kutya idegenekre támad, nem is tudom lepasszolni sehová, és abba beleőrülnék ha el kéne altatni. Nagytestű, lakásba nem lehetne vinni, mellesleg allergiás vagyok rá, zárt térben nem bírom.

2021. nov. 17. 16:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
83%

Ha olyan hatalmas, tobb mint 1500 nm2eru a telek, akkor hogy nem telik belole tobbre mint egy lakas? Itt nekem valami nem oke 😅

De amugy kerdezo tenyleg, mindenre az a valaszod hogx nem az nem jo, akkor mit szeretnel? Adjunk nektek egy hazat? :D

2021. nov. 17. 18:39
 42/71 anonim ***** válasza:
89%
De most miért csóri kutyát dögözitek le? :( Nekem sem tetszik amiket a kérdező ír, de szegény kutyust ne szídjátok már.
2021. nov. 17. 18:40
 43/71 anonim válasza:
85%

Tudod te mennyi 1500nm2-es telek?

Tudom. Még egy harmad focipálya sincs. 30*50 méter. Lóf.ac.

2021. nov. 17. 18:43
 44/71 anonim ***** válasza:
96%

-Allergiád van

-Más nem foglalkozott vele és agresszív,neveletlen

-Kerthez van szokva

Mit akarsz,mit vársz? F*sznak kellett így kutya,vagy miért nem olyat vetettek akkor ami hipoallergén.

Mi lenne vele szerinted? Nem viheted,nincs lehetőséged a tartására,másnak veszélyes oda adni.Menhely,aztán majd valaki szenved vele hónapokat és éveket csak hogy gazdis lehessen,már ha be fogják fogadni.

Te kutya suliba se tudod vinni,mert allergiás vagy.Senki értelme annak hogy nálatok legyen,eddig se volt.Had élje az életét normálisan,add be valami szervezetbe ami tud agresszív kutyákkal is foglalkozni.

2021. nov. 17. 19:02
 45/71 A kérdező kommentje:

Miért nem olyat vettem ami hypoallergén?

Ugye ezt te sem gondolod komolyan?

2021. nov. 17. 19:06
 46/71 anonim ***** válasza:
93%

És még te f*szkodsz mellé amúgy,szép gyerek vagy.Csodálkozunk,hogy a kutya neveletlen? A kölyköt se sikerült megnevelni.

Segítséget akartál,megkaptad.Add oda olyannak aki tud vele kezdeni valamit (mert te nem tudsz),vagy hagyd menni.A halál is jobb a bezártságnál és a megvető pillantásoknál élete végéig.Ennek a kutyának megpecsételtétek a sorsát azzal,hogy "házöjző" dögöt csináltatok belőle.Azaz szocializálatlan,neveletlen,agresszív kutya,amit a világtól jól elzárva kell tartani nehogy kárt tegyen valakiben.

Bár azt se tudom,hogy te hogy a k*rva életbe állíthatod,hogy te foglalkoztál vele,ha allergiás vagy.Megszűnt odakint,házon kívül nem vagy az? :)

2021. nov. 17. 19:08
 47/71 anonim ***** válasza:
93%

Igen,felfogtad a kérdést vagy csak elismételted?

Van hipoallergén kutya.Allergiásoknak.

2021. nov. 17. 19:08
 48/71 anonim ***** válasza:
92%
Ebből úgyis altatás lesz. Senki sem fogja befogadni a kutyát mert nagytestű, agresszív és neveletlen. Négy lábon járó fegyver. Nem egy csivava amibe "belerúg" az ember ha bokán harapja, hanem egy ilyen nagytestű kutya embert is képes ölni. Mégis ki fogja a felelősséget vállalni érte? Csúnya rendőrségi ügy is lehet belőle.
2021. nov. 17. 19:14
 49/71 anonim ***** válasza:
95%
Chipje,oltása legalább van amúgy?
2021. nov. 17. 19:16
 50/71 anonim ***** válasza:
18%

“ De most miért csóri kutyát dögözitek le?”

Átlag gyakoris érzelmi intelligencia.

2021. nov. 17. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!