Melyik jobb az aksiba alga evő hal vagy alga evő csiga?
Hát nem tudom, nem víz alatti cuccra gondoltam hanem sima víz felettire. Mint a rendes világítás.
Nem tudom léteznek-e külön árnyalatokra lebontott LED-ek. Én úgy értettem ,hogy a színével úgy játszani ,hogy ne telibe vöröset adjon hanem legyen egy narancsos árnyalata. Persze ez nem oldható meg csak egyszínű fényforrással hanem minimum RGB LED kell. Az RGB azt jelenti Red-Green-Blue azaz Vörös-Zöld-Kék (léteznek még WRGB-k aminél a W az White azaz Fehér). Ha ránézel ilyen jelölésű világításokra akkor láthatod ,hogy hiába ad az egész egy egységes színű fényt ha közelebbről megnézed láthatod ,hogy vegyesen vannak vörös, kék, fehér… LED-ek.
Igazából egy ilyen napnyugta világításhoz nem is kell kimondottan akvarisztikai lámpát felszerelni. Egy átlagos, hangulatvilágításnak árult állítható LED-sor is megteszi s talán még olcsóbb is mint egy komplett lámpát beszerezni csak ezért. Csak ugye fontos ,hogy pára és vízálló legyen, főleg pára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!