Melyik jobb az aksiba alga evő hal vagy alga evő csiga?
Le tudnád írni pontosan melyik mennyi?
Őszintén nem tudom mindegyiket rendesen leolvasni; nem is látom pontosan melyik-micsoda-mennyi, na meg soha nem használtam papírcsíkos tesztet szóval nem tudok puskázni 😶
Lehet akár uszonyrothadás is, lásd bővebben például:
Hasonló témákról (vagy talán pont ugyan erről) volt szó még a betta esetében talán másik kérdésednél. Olvasd vissza, mindent leírtunk.
“Ezt úgy tudtam megoldani(szerintem ezt már említettem) hogy maximumra állítottam a szürőt.”
Öhm, a szűrő fejlesztését/ erősítését úgy értettem ,hogy a szűrőfelületet növeled. Jó, igen a nagyobb szűrőanyag jobban fojt s ezért annyival erősebb fej kell rá, de ha ugyan annak a szűrőnek veszed fennebb az erősségét még nem lesz sokkal hatékonyabb.
Mindegy, lépjünk túl ezen. Látom a képet, működik, viszont meg nem tudom mondani ,hogy mi baja volt. Lehet uszonyrothadás (amit linkeltem is), lehet alapból gyengébb volt s a többiek támadtak rá. Nem tudom. Minden esetre figyeld a még élő halakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!