Minden kezdő átesik azon, hogy pár hal, rák, csiga vagy egyéb állata elpusztul?
Figyelt kérdés
Nem öreg állatokra gondolok.
Nekem meghalt az egyik rákom. Nem tudom mi lehetett az oka. A másik jól van, ma vedlett.
Rossz érzés.
2022. febr. 10. 18:01
1/4 anonim válasza:
Persze de azért nem visel meg annyira mint egy nagyobb állat,mellesleg az akvárium egy mini ököszisztéma ott gyorsan mennek a dolgok de érdemes utána olvasni és tanácsot kérni tapasztalt akvárium tulajdonostól.Hogy kiküszöböld vegyél lélegeztetőt ,és takarits legalább havonta,adj rendszeresen enni de sose etesd túl.
2/4 anonim válasza:
Azon is múlik milyen példányt veszel. Nekem volt 2 bettám az egyik simán átvészelte az úszó hólyag gyulladást amit a szállításkor szerzett a másik meg alapból beteg volt amit utólag vettem észre meg is halt.
3/4 anonim válasza:
Még nagyon rég,gyerekként voltak kalandjaim folyami rákokkal.Volt amelyik átrendezte az akváriumot,kitúrta meg elvágta a növényeket,egy másik úgy eltűnt soha többet nem találtuk meg.Egyszer egy levedlett páncélt kiraktam az erkélyre száradni,a bolond macska meg megette...
4/4 anonim válasza:
Nekem az elején az újszülött guppijaim pusztultak el. Egy lány molly terhesen, őt nagyon sajnáltam. Gyönyörű volt.
2 nyúlcsiga
Később volt még egy nagy elhalálozási hullám, sz4r helyről vettem halakat. Minden meghalt amit abból a boltból vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!