8 éves koromban leszedtem egy csiga házát és elpusztult. Szenvedet?
Figyelt kérdés
2017. febr. 28. 20:42
1/9 anonim válasza:
Tekintve, hogy abban vannak a belső szerveik, nem eshetett jól neki.
3/9 anonim válasza:
ragaszkodott a házához, nem kellett volna hajléktalanná tenni, nem hitelt vett fel a házára. Persze, hogy fájdalmában belepusztult
4/9 anonim válasza:
A csigának a házában van a szíve és a vérkeringése (nyílt keringés), úgyhogy gyors halál lehetett, de nyilván az sem kellemes.
5/9 anonim válasza:
Én már a helyesírási tudatlanságodtól is szenvedek....
6/9 apababa válasza:
Aki csak simán megeszi az is leszedi a házát. Most már ne legyen lelkiismeret furdalásod de a leckét jegyezd meg: fölöslegesen ne kínozz egy élölényt sem.
7/9 Tsorba Kelemen válasza:
Igen. Vannak fájdalom érző receptorai, és idegrendszere, ami ezt feldolgozza.
8/9 truman904 válasza:
ha csigává születsz újá a többi csiga meg fog verni és kiherél
9/9 anonim válasza:
Igen, szenvedett. Emiatt azonban ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Ha többet nem tennél ilyet, már mostanra is jobb ember lettél. Annyi haszna volt, hogy láttad, milyen egy csiga belső szerve. Amikor én nyolcadikos voltam rovargyűjteményt kellett készítenünk. Az sem volt kellemes szegény rovaroknak. Nem éppen természetszeretetre nevelés ilyen feladatot adni gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!