Ez milyen csiga?
Figyelt kérdés
Szisztok, van egy csigám, amiről.mindeddig azt hittem Helix aspersa...egy ismerős figyelmeztetett, hogy nem. De szerintünk biztos nem.pomatia. Szerintetek?2017. jan. 15. 21:27
2/18 anonim válasza:
Mar ne is haragudj, de mennyi az esély, hogy fel tízkor erre az oldalra téved egy csigaszakértő? 😂
En sem tudok erre mit mondani, de sztem vidd el állatorvoshoz, vagy valamilyen csigaszakemberhez/szakértőhöz es O majd tud okosabbat is, mint en. 😉
Sok sikert!
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi. De attól még hogy most tettem fel a kérdést, nem jelenti azt hogy azonnal választ várok 😔 Ezen az oldalon komolyan mindenkinek van egy beszólása.mindenki felé?! 😩 (Tisztelet a kivételnek) Egy normális választ beszólás.nélkül igen kevesen bírnak.megejteni -.-'
2017. jan. 15. 21:42
4/18 anonim válasza:
Nem rossz szándékkal mondtam, amit mondtam, ne sértődj meg! 😉
Na en meg pont ezen tudnek kiakadni: mindig mindenki elsült egy poént, ami miatt a kérdező azt hiszi róla, hogy egy köcsög, közben meg csak meg akarta viccelni az illetőt...
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor bocsi 😀
2017. jan. 15. 22:15
6/18 anonim válasza:
A csigaház mintázatát elnézve szerintem közönséges éticsiga.
7/18 A kérdező kommentje:
Háát...ha te mondod...csak.mintha kicsit ellenne "mosódva" a csíkja meg jobban fénylene...meg nem.olyan recés...de nem tudom..köszi :)
2017. jan. 15. 22:23
9/18 A kérdező kommentje:
:( kár
2017. jan. 16. 18:49
10/18 anonim válasza:
Pár hónap múlva vihetsz a kertemből mindkét fajtából...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!