16:22-es, jó majd én reagálok: Ennél idiótább példákat feltenni. És egyébként igen, egyenrangúak velünk az állatok. Tudod, csak két csoport van: állatok és növények. Külön olyan csoport, hogy emberek nincsen. De inkább nem húzom fel magam-ennyit nem érsz meg :)
2010. febr. 19. 17:07
82/90 anonim válasza:
Ja, hogy az mas....hat sztem meg egyaltalan nem mas.Attol ugyanugy szenvednek.Amugy nem ertem, mirefol ez a nagy haboru, senki nincs rakenyszeritve, hogy bundaban jarjon.Egyebkent nagyon nagy tevedesben eltek, a bundakat nemcsak az oreg, kielt nok hordjak, lehet, hogy csak ti nem mozogtok a megfelelo korokben.Es akinek van bundaja, az nyilvan megengedheti maganak, hogy masa is legyen, amire buszke lehet, nemcsak erre.Es azt is megteheti, hogy nagy ivben letojja, mit szolnak masok az oltozkodesehez.
2010. febr. 19. 17:12
83/90 anonim válasza:
Hát 80%-ban ők hordják. Aztán múltkor láttam egy nőt, akin bunda volt, foga viszont csak 2-3 db. Hát, ez is egy fontossági sorrend :D Ma meg egy elit ruházati üzletből lépett ki egy "bundás szatyor", majd kétségbeesve bámult az ajtóban állva, hogy jajj, nem csukódott be mögötte, mígnem vigyorogva előresétált az eladó és becsukta. Nyilván neki is van mása , amire büszke lehet, de az nem az iq-ja :D
2010. febr. 19. 18:54
84/90 anonim válasza:
18:54-es, igazad van :D
2010. febr. 20. 11:06
85/90 anonim válasza:
Elég szomorú élete van annak,aki csak arra lehet büszke,hogy bundája vagy más ilyesmije van.
Megfelelő körökben mozogni?Kinek megfelelő?Legfeljebb annak,aki kedveli a nyálas,beképzelt sznobok társaságát.
Volt időszak,mikor muszájból jártam ilyen "emberek"közé,hányingert kaptam tőlük,a viselkedésüktől meg úgy általában,örültem,mikor megszabadultam közülük.
Szívesebben megyek inkább egy kutyamenhelyre önkénteskedni,a kutyáktól nem undorodom,a sznob barmoktól igen.
2010. febr. 21. 18:13
86/90 anonim válasza:
18:54 vagyok. Látom betaláltam és fáj az igazság pár embernek.. :D
2010. febr. 21. 23:33
87/90 anonim válasza:
Nem jó, hogy ezért ölnek állatok. Ha ölés nélkül hozzájutnának, az elviselhetőbb lenne.
2010. júl. 11. 16:57
88/90 anonim válasza:
Nekem is van 2 bundám, egy nyuszi és egy csikó, ha már mínuszok vannak, abba bújok bele mert jó meleg. Amúgy turkálókban pár ezer forintért jó szőrmekabátokat ki lehet fogni. A gyilkosságokat veletek együtt én is megvetem, és ha rajtam múlna, bezáratnék minden vágóhidat, és akkor nem lenne több bunda, húsosztály a hypermarketben, bőrcipők, gyapjútakarók és örökifjúság-arckrémek se. :-)
Nekem egyébként a húsfaló emberektől fordul fel a gyomrom, de végülis mindenki maga döntheti el, h rákban rohadjon szét a bele, vagy a lerakódott koleszterintől vágódjon hanyatt agyvérzésben.
Az ember növényevő mellesleg. \m/
2010. okt. 20. 12:00
89/90 anonim válasza:
Most írok egy rövid forgatókönyvet egy animációs filmhez (amelyet a készítők szupernatúrában rajzolnak), amelynek ez a témája. Csak abban az állatok hordanak emberi bőrt.
2010. okt. 20. 15:18
90/90 szépke válasza:
Két dolog miatt akadhat meg nőn a férfiak tekintete. Vagy azért mert bitang jól néz ki, vagy azért, mert prémes állatnak öltözött nőt, ritkán látni. Úgy tudom, leginkább aberráltak vonzódnak állatokhoz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!